Madame Tussauds Balmumu Müzesi

Tarih

250 Yıllık Görkemli Tarih

Dünyanın en ünlü Balmumu Heykel Müzesi markası Madame Tussauds 250 yıl önce ilk Londra'da açıldığı günden beri milyonlarca insan tarafından ziyaret edilmiştir ve bugün hala popülerliğini korumaktadır.

Madame Tussauds’nun bu yıllarca süre gelen başarısının altında pek çok sebep bulunmaktadır ama bunlardan en önemlisi insanların kalbinde yatan merak duygusudur, Madame Tussauds markası yıllardır insanları merak ettirmeye devam etmiştir.

Madame Tussauds'ya gelenler; geçmişten günümüze bir çok ünlünün arasında eşsiz, duygu yüklü bir yolculuk deneyimliyorlar. Madame Tussauds'yu ziyaret edenler tarihi ve kültürel kahramanlarla ve geçmişten bugüne sanat, spor ve siyaset dünyasının en ünlü isimleri ile yakın temas kurma fırsatını yakalıyor. Madame Tussauds tarihin unutulmaz anlarını ve isimlerini ölümsüzleştirerek tüm ziyaretçilerini geçmişten bugüne bir yolculuğa çıkarıyor. 

Madame Tussauds İstanbul’un Bölümleri

Müzenin eşsiz koleksiyonu müzik, spor, bilim ve kültür, VIP party, tarih ve liderler olmak üzere 5 farklı kategoriye ayrılmış.

Bizi burada ziyaret edin

Grand Pera 
Istiklal Cad. No: 56/58 
Beyoğlu / İstanbul 
444 3 253

Yol tarifi

Madame Tussauds İstanbul, İstiklal Caddesi üzerinde tarihi Grand Pera Bina'sında yer almaktadır.

Bağlı Olduğu Kurum/Kişi:İstanbul İstanbul Sualtı Dünyası Turizm Tic. A.Ş. 

Denetleyen Müze:İstanbul Türk ve İslam E. M. Müdürlüğü