VM Medical Park Pendik

Randevu Alma

Tahlil Sonuçları

VM Medical Park Pendik İletişim Bilgileri

Adres: Fevzi Çakmak Mahallesi, D100, Cemal Gürsel Cd. No:9, 34899 Pendik/İstanbul

Telefon: (0216) 275 40 00

Faks: (0216) 275 49 99

Eposta: [email protected]

https://www.medicalpark.com.tr/pendik-hastanesi/h-31

ANADOLU YAKASI’NIN YENİ SAĞLIK DURAĞI

Uzman hekim kadrosu, multidisipliner tanı ve tedavi yaklaşımı, yenilikçi tıp teknolojileri, hasta odaklı hizmet anlayışı, ileri tanı ve tedavi yöntemleri ile herkes için ayrıcalıklı sağlık hizmeti VM Medical Park Pendik’te!


62 BİN METREKARE KAPALI ALAN

Kardiyolojiden beyin ve sinir cerrahisine, kadın hastalıkları ve doğumdan inme merkezine kadar 57 branşta 100’ün üzerinde hekimiyle hizmet veren hastanemiz, 62 bin metrekarelik kapalı alanı, 400 yatak kapasitesi, 10 ameliyathanesi, 63 yoğun bakım yatağı ile İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni sağlık durağı!

HiZMETTE “LIV CONCEPT” ANLAYIŞI

VM Medical Park Pendik Hastanesi, Sağlıkta Uluslararası Vizyon’a (Leading International Vision) sahip her biri alanında profesyonelleşmiş kadrosu, çağın gerektirdiği tıbbi tanı ve tedavi algoritmaları, sağlıkta üst düzey kişiselleştirilmiş bir anlayış ile 19 farklı poliklinikte Liv Concept hizmetini sunuyor.

İNME’DE VAKİT KAYBETMİYORUZ!

VM Medical Park Pendik Hastanesi’nde uluslararası tecrübeye sahip hekimlerimiz ile inme vakasındaki ilk 6 saatlik kritik zaman diliminde uygulanan Atardamariçi Pıhtı Çözücü İlaç Tedavisi (İntraarteryel Tromboliz) ve Mekanik Pıhtı Çıkarma Tedavisi (Trombektomi) ile beyin damar tıkanıklarına başarıyla müdahale ediliyor.

7 GÜN 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİZ!

VM Medical Park Pendik Hastanesi, dünya standartlarında ileri tanı ve tedavi yöntemleri, hasta odaklı kusursuz otelcilik hizmetleri ve çoğunluğu akademisyenlerden oluşan uzman hekim kadrosu ile 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Kardiyoloji, Genel Cerrahi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümlerindeki uzman hekimlerin gece nöbetine kaldığı hastanede, hastalar acil durumlarda da uzman hekimin desteğini alabiliyor. Ayrıca bu dört branşta gece 23.00’e kadar verilen poliklinik hizmeti ile iş temposu nedeniyle gün içinde randevu alamayanlar için de önemli bir alternatif sunuluyor.

İYİLEŞME SÜRECİNİ OLUMLU ETKİLEYEN MİMARİ

Sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimseyerek kişilerin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen VM Medical Park Pendik Hastanesi İstanbul ve Marmara Bölgesi’nde fark yaratıyor. Bol gün ışığı alan, özel ısı ve ses yalıtımı olan, ferah ve konforlu odalarıyla hastanın iyileşme sürecini olumlu etkileyen bir tasarıma sahip VM Medical Park Pendik Hastanesi,  hijyen koşullarına uygun antibakteriyel malzeme seçimi, estetik ve psikososyal kalite özellikleriyle de hastaların en temel ihtiyaçlarını karşılıyor.

ULAŞIM

Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi’nde D-100 Karayolu’nun üzerinde yer alan VM Medical Park Pendik Hastanesi, gerek Tavşantepe metrosuna ve toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesindeki yakınlığı, gerekse de E6 karayolu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Pendik’teki İstanbul- Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı ve İDO Yalova feribotu iskelesine yakınlığı ile “Anadolu Yakası’nın yeni sağlık durağı” olmayı hedefliyor.