ÇAĞRI MERKEZİ

444 1 443

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Şişli Kolan International

Adres: Kaptanpaşa Mah. Darülaceze Cad. No: 14 Okmeydanı / Şişli / İSTANBUL

Telefon: 0212 222 08 88 - 0212 222 06 00

0212 222 20 01

https://www.kolanhastanesi.com.tr/hastanelerimiz/sisli-kolan-international/

HARİTA

Kolan International Hospital olarak temel prensip; gelişen teknolojiyi sürekli takip etmek, tanı ve tedavi yöntemlerini sürekli olarak ileriye götüren tıp teknolojilerini benimseyerek, hastalarımıza daha iyi ve güvenli sağlık hizmeti vermektir.

Hasta odaklı yaklaşımı, seçkin hekim kadrosu ve sağlık personeli, modern tıp teknolojileri ile donatılmış Kolan International Hospital, aynı zamanda hasta konforunun gözetildiği konsept anlayışıyla hizmete açıldı. 20 bin metrekare kapalı alanda, 174 yatak, 6 ameliyathane, toplamda 57 yatak kapasiteli dahili, cerrahi, koroner ve kalp damar cerrahisi yoğun bakım üniteleri, 31 küvözden oluşan yenidoğan yoğun bakım ünitesi, 40’ı aşkın branşta kaliteyi ön planda tutan hasta memnuniyeti anlayışıyla insan sağlığına ayrıcalıklı hizmet vermek üzere yapılandı.

Başarılı klinik sonuçlar için akademik, güvenilir kadro ve modern tıbbi cihazlara sahip hastanemizde; tüm branşlarımızda SGK anlaşmamız bulunmaktadır. Özel Sigorta ve Kurum anlaşmalarının da olduğu hastanemizde ayrıca Sağlık Turizmi alanında çok tecrübeli ve profesyonel hizmet veren bir ekip de yabancı hastalarımızın hizmetinde..

Sağlıklı bir yaşam için Şişli’de kolay ulaşılır, merkezi bir lokasyonda konumlanan Kolan International Hospital, etik ilkelerden ödün vermeyen, hastalarımızın rahatı da düşünülerek döşenmiş odalarımızda, tedavilerini akademik ve tecrübeli geniş bir hekim kadrosunun yaptığı; bilgili, güler yüzlü, deneyimli hemşirelik hizmetinin alındığı bir hastane olarak hizmetinizde..

Kolan International Hospital, uluslararası sağlık akreditasyon kuruluşlarından biri olan, dünya çapında otorite kabul edilen Joint Commission International (JCI) akreditasyon belgesine sahiptir. Kolan International Hospital, hasta güvenliği, enfeksiyon kontrolü ve önlenmesi, hasta bakımı, hasta değerlendirme, risk yönetimi, personelin eğitimi, bilgi yönetimi, tesis güvenliği gibi birçok konuda uluslararası standartları sağlayarak, bu hizmeti en uygun koşullarda hastalarına sunmak için çalışmaktadır.