REYAP HASTANESİ ÇORLU İLETİŞİM

Adres: Kazımiye Mahallesi Sevgi Sokak No:2 Çorlu/Tekirdağ

Telefon: 0 282 684 02 00

WHATSAPP: 0553 077 70 08

Mail: [email protected]

HARİTA

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Reyap Hastanesi Çorlu insan sağlığını korumak, sürdürmek, geliştirmek ya da yeniden kazandırmak amacıyla 28 branşta toplam 52 hekimimiz ve sayısı 400’ü aşan sağlık, teknik ve idari personelimizle ayakta ve yatarak tedavinin yanı sıra 24 saat Acil Servis ve Ambulans hizmetlerimizle sağlık hizmeti vermek üzere 03 Ocak 2011 tarihinde kapılarını açmıştır.

Reyap Hastanesi Çorlu özellikle Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Genel ve Laparoskopik Cerrahi, Endovasküler Girişim, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı (Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi) ile toplam 28 branşta, Tüp Bebek Ünitesi (ÜYTE-IVF), Medikal Estetik Ünitesi, Erişkin ve Yenidoğan Yoğun Bakım Üniteleri ile yalnızca İstanbul ve Tekirdağ illerine değil, diğer illerimize de hizmet vermektedir.

Prof.Dr. Petek BALKANLI (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Prof.Dr. Murat YILMAZ (Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları), Prof.Dr. Kenan SÖNMEZ (Kardiyoloji), Prof.Dr. Ercan EREN (Kalp Damar Cerrahisi), Prof.Dr. Murat TONBUL (Ortopedi ve Travmatoloji), Prof.Dr. Cengizhan YİĞİTLER (Genel Cerrahi) ve Doç.Dr. Serkan KAHRAMAN (Dahiliye ve Nefroloji) gibi akademik deneyimi olan uzman hekimleri kadrosuna alarak hizmet kalitesini daha da yükseltmiştir.

Reyap Hastanesi Çorlu 2013 yılı Kasım ayında Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan ‘’Hastane Hizmet Kalite Standartları’’ Değerlendirmesinde 97 Puan almıştır.

“Özel Hastaneler ile Vakıf Üniversite Hastanelerinin Puanlandırılmasına Dair Yönerge” kapsamında 2012 yılı Aralık ayında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından Türkiye genelinde 495 hastanede yapılan değerlendirmede, Özel Reyap Hastanesine ‘’A Grubu Hastane’’ statüsü verilmiştir.

Reyap Hastanesi Çorlu olarak 2011 yılında başlayan sürdürülebilir sağlık hizmeti sunma gayretimizde geldiğimiz aşama Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan bu değerlendirmelerle tescil edilmiştir.

Reyap Hastanesi Çorlu’ da tüm ameliyathaneler, yoğun bakım üniteleri ve doğumhaneler, HEPA filtre sistemi ile filtre edilmektedir, Hastane Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) ile tam otomasyon sağlanmıştır, hastanenin tüm hizmet alanlarında laboratuar numuneleri, hasta belgeleri hızlı ve güvenli bir şekilde pnömatik tüp taşıma sistemiyle taşınmaktadır, ana enerji kesilmesi durumunda jeneratör grubu otomatik olarak devreye girmektedir, tüm bina yangına karşı merkezi basınçlı su sistemi ve duman dedektörleri ile donatılmıştır, hasta başı hemşire çağırma zilleri, merkezi gaz sistemi (oksijen, evakuasyon) ve merkezi televizyon sistemi mevcuttur.

Hastanemizde yemek, temizlik, güvenlik, görüntüleme ve tıbbi sekreterlik hizmetleri kendi bünyemizde karşılanmaktadır.

Organ bağışı yapmak isteyen kişiler İl Sağlık Müdürlüğü, hastaneler ve organ nakli yapan merkezlere başvurarak iki tanık huzurunda bir belge imzaladıktan sonra organ bağışı kartına sahip olurlar. Organ bağışı kartını alan kişinin bağış kartını her zaman üzerinde taşıması gerekmektedir.

ORGAN BAĞIŞI BİRİMİ
Yer : Zemin kat girişi
Telefon : 0282 684 02 20 /2048

DİLEK, ŞİKÂYET, ÖNERİLER
Hastanemizde çalışan personelimiz ve hastalarımız için öneri, dilek ve şikâyetlerini iletme yöntemlerinden biri hastane katlarına yerleştirilmiş olan GÖRÜŞ & ÖNERİ kutularıdır. Bu kutularda toplanan öneriler, dilekler ve şikâyetler belirli aralıklarla alınıp titizlikle değerlendirilmektedir. Bizim için çok değerli olan her konudaki önerinizi, dileğinizi ve şikâyetinizi http://www.reyaphastanesi.com.tr resmi İnternet sitemiz üzerinden de bize iletebilirsiniz.

HASTA HAKLARI BİRİMİ
Yer : Zemin kat
Telefon : 2073 & 1010

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME HİZMETLERİ
Hastanemizde belirli yerlerde danışma masaları ve hasta kabul/kayıt noktaları bulunmaktadır:
Hastane Girişinde Danışma Görevlisi

1. katta Hasta Kabul
2. katta Hasta Kabul
-1. katta Hasta Kabul

​Poliklinik Girişlerinde, Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlileri bulunmaktadır.
Hasta danışmanlarımız hastanemiz ve sunulan tüm hizmetler konusunda sizleri güler yüzle bilgilendirmek üzere danışma birimlerinde hazır bulunmakta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza öncelik tanıyarak tüm hastalarımıza hizmet alacakları polikliniğe kadar refakat etmekte ve işlemlerine birebir yardımcı olmaktadırlar.