Özel Remedy Hospital Hastanesi

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres : Doğu Mah. Papatya Sok. No: 15 PK: 34890 Pendik - İstanbul / TURKEY

Tel : 0216 491 90 90 (10 Hat)

Fax : 0216 491 43 67

Kurum Web Site: http://www.remedyhospital.com.tr/

E-mail: [email protected]

 

Yol Tarifi

KADIKÖY YÖNÜNDEN İETT İLE GELECEK HASTALARIMIZ;
222 Pendik-Kadıköy IETT Otobüsü sahil yolunu kullanarak pendik istikametine gelmektedir.“Pendik mostar köprüsü durağı'nda” inerek hastanemize gelebilirsiniz.


16 Pendik-Kadıköy, 16A Pendik-Üsküdar, 17 Pendik-Kadıköy IETT otobüsleri minibüs caddesini kullanarak pendik istikametine gelmektedir.“Pendik mostar köprüsü durağı'nda” inerek hastanemize gelebilirsiniz.
Ayrıca Kadıköy-Pendik minibüs yolu üzerinden gelen "Kadıköy - Pendik" minibüsleri ile "İstasyon durağı'nda " inerek veya sahil yolu üzerinden geçen dolmuşlar ile Pendik'e ulaşarak hastanemize gelebilirsiniz.

GEBZE YÖNÜNDEN İETT İLE GELECEK HASTALARIMIZ;
17B Pendik-Gebze otobüsü E5 yolunu kullanarak pendik istikametine gelmektedir. "Pendik Mostar Köprüsü Durağı'nda" inerek hastanemize gelebilirsiniz.

HER İKİ YÖNDEN GEBZE - HAREM MİNİBÜSÜ İLE GECELEK HASTALARIMIZ;
Pendik köprüsü'nde inerek taksi veya minibüs ile hastanemize gelebilirsiniz.

ÖZEL ARAÇLARI İLE GELECEK HASTALARIMIZ;
Yandex veya Google haritalarına "Özel Remedy Hospital" yazarak yol tarifi alabilirsiniz. Ayrıca web sayfamızdaki haritadan konum bilgisine ulaşabilirsiniz.

HAKKIMIZDA

Özel Remedy Hospital, 2010 yılında sağlık sektörüne yeni bir anlayış getirmek amacıyla kurulan Özel Çarem Sağlık A.Ş.'nin projelerindendir.

1300 m² arazi üzerine kurulu Özel Remedy Hospital 4700 m² kapalı alanı ile 2010 yılında Mayıs ayında hasta kabülüne başlamıştır. 77 yataklı hastanemiz 220 personeliyle hizmet vermektedir.

Özel Remedy Hospital bulunduğu Pendik ilçesi konumu itibari ile Pendik Sahil yoluna paralel, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika ve Kadiköy’e 20 dakika mesafededir. TEM, E-5 Karayolu ve Sahil yolunun bağlantılarına kesiştiği noktada bulunmaktadır. Özel Remedy Hospital 77 yatak kapasiteli olup özel saglik kuruluslari ve kamu kurumlarıyla da anlasmalari mevcuttur. Ayrica SGK mensuplarına da hizmet vermektedir

Sağlık alanında tüm branşlarda hizmet vermeyi amaçlayan hastanemiz aranılan hizmet kalitesi ve imkanlarını sunmaktadır. Sağlıkta yeni bir hizmet anlayışı başlatan hastanemiz, kısa zaman içerisinde çevre illerden ve yurtdışından da hasta kabul etmeye başlamıştır. Hastanemiz bünyesinde tüm branşlarda hizmet veren polikliniklerimiz, tam donanımlı ameliyathanelerimiz, ileri görüntüleme teknikleri ile donatılmış Radyoloji bölümümüz, tam donanımlı Biyokimya Laboratuvarımız, tam donanımlı Yenidoğan ve Genel Yoğun Bakım ünitelerimiz, doğumhane salonlarımız bulunmaktadır. Yatan Hasta Servisimiz; hemşire çağrı sistemi, interaktif tv, minibar, duş ve wc vb. gibi özelliklerle donatılmış, Tek kişilik Hasta Odalarımızda, Uzman Hemşire ve Hasta Bakıcılar ile hizmet vermektedir. Özel Remedy Hospital olarak, hasta - çalışan güvenliği ve memnuniyetine dayalı, alanındaki gelişmeleri takip ederek, koruyucu ve iyileştirici sağlık hizmetlerinde büyük atılımlarla yolumuza devam ediyoruz.

 

Kalite Çalışmaları: Özel Remedy Hospital kalite iyileştirme ve hasta çalışan güvenliği/ memnuniyeti yaklaşımını güçlendirmek için “Sağlık Bakanlığı Hizmet Kalite Standartlarını (SHKS)” kullanmaktadır.