Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres : Ahmediye Mahallesi Halk Cad. No:8
Üsküdar, İstanbul

Telefon: 0216 341 88 88

Fax : 0216 341 88 88

Kurum Web Site: http://www.uskudaranadoluhastanesi.com/

E-mail: [email protected]
[email protected]

Social Media

plus.google.com/uskudaranadolu
facebook.com/uskudaranadolu

HARİTA

Üsküdar Anadolu Hastanesi

Yaklaşık 35 yıl önce, Anadolu Hastanesi ve Doğum Kliniği ismi ile kurulan Üsküdar Anadolu Hastanesi, 21. yüzyılın getirdiği sistem ve yönetim anlayışını uygulayarak; daha kaliteli hizmet, daha memnun hasta, daha mutlu sağlık çalışanına ulaşma hedefiyle Mart 2009 tarihinde yeniden yapılandı. Bugün gelinen noktada Üsküdar Anadolu Hastanesi adeta ‘yeniden doğan’ bir sağlık kuruluş oldu. Yenilenen hastane binası, yeni yönetim anlayışı ve tıbbi cihazları ile modern bir görünüme kavuşturulan hastane, genç, dinamik ve deneyimli uzman hekim kadrosu ile sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir. 

Hizmet Anlayışımız

Bizim için özel olan her bir hastamızın memnun ayrılmasını sağlamaktır. “Hasta memnuniyeti” asla vazgeçemeyeceğimiz hizmet prensibimizdir. Üsküdar Anadolu Hastanesi çalışanları olarak sıcaklık, ilgi, şefkat, dürüstlük ve güler yüzlülük ilkesinden ayrılmadan hasta ve yakınlarına hizmet vermektir.

Vizyonumuz

En ileri teknolojiyi uzman kadro ile bütünleştirip, geniş kitlelere ulaşabilecek örnek,yaygın, bütünleşmiş bir hizmet sunmak ve hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.

Misyonumuz

Nitelikli uzman kadrolarımız ve sağlık ekibimizle, teşhis, tedavi, bakım ve koruyucu sağlık hizmeti uygulamalarında etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı, dil, din, ırk ve cinsiyet ayırımı gözetmeksizin, çağdaş hizmet anlayışı ile, geniş kitlelere en kaliteli sağlık hizmetini uygun koşullarda sunmak ve tıp teknolojisindeki yeniliklere açık olmaktır

Hedeflerimiz

Mevcut deneyimli uzman kadromuzu ve kalite anlayışımızı koruyarak, daha geniş kitlelere hizmet sunmak amacıyla 100 yataklı yeni binamızda sağlık hizmeti sunmaya devam etmektir.