Özel İstanbul Medicine Hospital Hastanesi

RANDEVU ALMA

LABORATUVAR SONUÇLARI

Adres: Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli 
Bağcılar / İstanbul 

 444 0 205
WhatsApp : +90 0553 820 00 00
[email protected]

Tel: 0212 489 08 010 - (212) 489 08 00 

Fax: 0212 474 36 94

Kurum Web Site: http://www.medicinehospital.com.tr/

HARİTAYI GÖR

Hasta ve hasta yakını memnuniyetini ilke edinmiş, geniş akademik kadromuz ile kaliteli hizmet sunan çağdaş bir sağlık kuruluşuyuz. Bu özelliklerimize uygun olarak halkımıza, tanı ve tedavinin her aşamasında uluslararası standartlarda hizmet sunmayı görev biliriz.

Kurumumuzun her mensubu, bu görev bilincinin ve etik değerlere saygısının gereği olarak, mesleki birikimini doğru tanı ve tedaviyi en kısa sürede sağlamak için kullanır.

Bilimsel birikimimizi, ulusal ve uluslararası platformlarda paylaşmak suretiyle tıp biliminin gelişmesine katkı sağlayarak, eğitime ve araştırmalara destek veririz.Sosyal sorumluluk bilinciyle insanımızı tıptaki gelişmelerden haberdar eder, toplum sağlığını tehdit eden etkenler hakkında halkı bilgilendirir ve bu yolla sağlıklı bir toplum oluşmasına katkıda bulunuruz.

Sunduğumuz tüm sağlık hizmetlerini, tıbbi etik ilkelerinden ödün vermeden, teknolojinin en son imkânları, tanı ve tedavi metodlarını kullanarak, çevreye duyarlı, hasta haklarına saygılı, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutarak, hevesle ve özveriyle sizlere sunmak için varız.