Özel Dr. Sadık Ahmet Hastanesi

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres : İnönü Caddesi No: 140 Tepeüstü Küçükçekmece / İSTANBUL

Tel : 0212 425 45 00

Fax : 0212 425 45 05

Kurum Web Site: http://www.drsadikahmethastanesi.com.tr/

HARİTA

HAKKIMIZDA

08.04.1999 tarihinde faaliyete geçen hastanemiz küçükçekmece’yi sefaköy’e bağlayan inönü caddesinde olup 2800m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. İç hastalıkları, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, kulak burun boğaz, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, göz hastalıkları, üroloji, nöroloji, dermatoloji, anestezi ve reanimasyon, diş dallarıyla biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuarlarıyla röntgen, ultrason, kolonoskopi ve endoskopi görüntüleme merkezleri ile 2 ameliyathane, 2 doğumhane, erişkin yoğun bakım ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri ile Herşeyden önce sağlık ana düşüncemizdir. 
 
MİSYONUMUZ
Din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın nitelikli uzman kadrolar ile güncel tıp bilimi ve teknolojiyi takip eden bir yönetimle, hasta ve çalışan haklarına saygılı, kaliteli, ekonomik sağlık hizmeti sunmaktır. 
 
VİZYONUMUZ
Tıbbi kurallar içerisinde en kaliteli ve ekonomik çözümler, en yüksek hasta memmuniyetini yakalamak ve her türlü eleştiriye açık bir yönetim sistemi ile hastalarımızın bütün sağlık gereksinimlerini karşılamak istiyoruz. Ayrıca tercih edilen bir sağlık kuruluşu olarak iyi günde ve kötü günde hastalarımızın yanında olmak başlıca arzumuzdur. 
 

DR. SADIKAHMET

Sadık Ahmet (7 Ocak 1947 Gümülcine - 24 Temmuz 1995 Gümülcine), mensubu olduğu Batı Trakya Türkleri'nin hakları için verdiği mücadele ile tanınmış bir tıp doktoru ve siyasetçidir. 
 
Sadık Ahmet Gümülcine'nin Sirkeli köyünde doğup, ilköğrenimi köyünde, orta öğrenimini ise il merkezindeki Celal Bayar Lisesi'nde tamamladı. 1966-1967 öğrenim yılını Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde geçirdikten sonra, Selanik üniversitesi tıp fakültesine girdi. 1974 yılında aynı fakülteden hekim olarak mezun olduktan sonra, 34 ay süren askerlik görevini yerine getirdi. Bunun ardına, bir yıllık zorunlu hekimlik hizmetinden sonra 1978 yılında Batı Trakya'ya dönüp cerrahlık ihtisasına başladı. Cerrah unvanını 1984 yılında edindi, ve aynı dönemde Batı Trakya Türkleri'nin toplumsal sorunlarına eğilmeye başladı. 
 
Bu sorunların başında Yunanistan'ın Batı Trakya Türk Azınlığının budunsal (etnik) kimliğini tanımaması, ve onun yerine Lozan Antlaşması'na sığınarak dini kimliği kullanması gelir. Bunun yanı sıra, çoğunluğu çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşan Batı Trakya Türkleri'nin topraklarının kamulaştırılması, insan haklarına aykırı olarak 1955-1998 yılları arasında Yunanistan vatandaşlık yasasının 19. maddesi gereği 46.638 Batı Trakyalı ve Oniki Adalı Türk'ün vatandaşlıktan çıkarılması [1], ve Lozan Antlaşması'na aykırı olarak Batı Trakya Türk Azınlığının eğitim kurumu kurup denetleyememesi ve dini önderini seçme hakkının gasp edilmesi diğer önemli sorunlar arasındadırlar [2]. 
 
Bu sorunlar karşısında, Sadık Ahmet ilk olarak 1985 yılında, Batı Trakya Türklerinin sorunlarını uluslararası kamuoyuna duyurmayı amaçlayan bir imza kampanyası başlattı, ve 8 Ağustos 1986'da bunun üzerine tutuklandı. Engellemelere rağmen, 15.000'e yakın imza toplamayı başarmıştı. 
 
Sonraki yıl, 25 Eylül’de Selanik'te bulunan İnsan Hakları üyelerine Batı Trakya Türklerinin sorunlarını açıklayan bildiriler dağıttı ve dolayısıyla 30 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu karar uluslararası kuruluşların baskıları nedeniyle hala Yunanistan yüksek mahkemesinde temyiz halinde bulunmaktadır. 
 
18 Haziran 1989 genel seçimlerinde Batı Trakya Türklerinden seçilen ilk bağımsız milletvekili oldu, ancak çok sürmeden milletvekili adaylığı iptal edildi. 26 Ocak 1990 tarihinde gerçekleşen bir konuşmasında, Batı Trakya Azınlığı ile "Türk" sıfatını kullanmasından ötürü tutuklandı ve Selanik Dudullu hapishanesinde 2 ay geçirdikten sonra cezasının kalanı paraya çevirilip serbest bırakıldı. 
 
8 Nisan 1990'da ikinci kez bağımsız milletvekili seçilen Sadık Ahmet, Batı Trakya Türklerini temsil eden ilk siyasi parti olan Dostluk, Eşitlik, Barış (DEB) partisini 13 Eylül 1991'de kurup genel başkanlığını üstlendi. Bunun üzerine 1993'de seçim yasasında değişikliğe gidilerek, seçimlere katılan partilere %3'ü geçme zorunluluğu getirildi. Yunanistan nüfüsunun %1.5-2'sini oluşturun Batı Trakya Türk Azınlığı ile DEB'in Meclis'e girmesi böylece engellendi. 
 
Sonraki yıllarda, Yunan makamlarının caydırıcı politikasının devamına rağmen, Sadık Ahmet, ülke içinde ve uluslararası ortamlarda Batı Trakya Türklerinin sorunlarını başarı ile dile getirmeye devam etti. 24 Temmuz 1995'de Lozan Anlaşmasının 72. yıldönümünde şüpheli bir trafik kazası ile hayatını kaybetti. Türkiye'de, özellikle Trakya bölgesinde, bir çok okul, yol ve park adını taşımaktadır. 
 
Kazanın üzerindeki sis perdesi hala aralanamamıştır.