ÖZEL BAĞCILAR MEDİLİFE HASTANESİ

Adres: FEVZİ ÇAKMAK MAH. OSMAN GAZİ CAD. No:173-1 / BAĞCILAR/ İSTANBUL

Telefon: +90 (212) 866 80 80

Fax: +90 (212) 866 80 83 
E-Posta[email protected]

Kurum Web Sitehttp://www.medilife.com.tr/tr-TR/hizmet-noktalari...bagcilar-hastanesi/38

HARİTA

ONLİNE RANDEVU ALMA

LABORATUVAR SONUÇLARI

Medilife Bağcılar Hastanesi

MEDILIFE;

1 Temmuz 2001 yılında kuruldu. O tarihte, sağlık grubumuzun ilk kuruluşu olan; Beylikdüzü polikliniğimiz ile hizmet vermeye başladık. Bu polikliniğimiz zaman içinde fiziki büyümesini sürdürüp, 4 yıl içinde donanımlı bir cerrahi tıp merkezine dönüştü.
 

Bunu takiben; sürekli artan hizmet kapasitemizin genişleme ihtiyacını karşılamak üzere; 2008 yılında; Özel Çapa MEDILIFE hastanemizi bünyemize kattık.
 

2500 m2‘lik kapalı alanda kurulu Özel Çapa MEDILIFE hastanemizde; erişkin ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri ile beraber toplam 26 hasta yatağı ile hizmet verilmektedir. İstanbul’un merkezinde yeralan bu hastanemiz; nitelikli ameliyatların, ileri laboratuar ve radyolojik tetkiklerin yapılabildiği bir butik hastane özelliğindedir.
 

2009 yılında; radyoloji merkezimiz Özel Çapa Tomoçek Görüntüleme Merkezi hizmete girmiştir.
 

2011 yılında ise, bu kez Beylikdüzü’ ndeki cerrahi tıp merkezimizi; özel hastaneye dönüştürmek için Sağlık Bakanlığı’ndan ön iznimizi aldık. Gereken teknik ve tıbbi tüm altyapısını tamamlayarak, 2013 yılında özel Beylikdüzü MEDILIFE hastanemizi hizmete sunmuş bulunmaktayız.
 

7300 m2’lik alanda hizmet veren Beylikdüzü MEDILIFE hastanemizin bünyesinde; 23 yenidoğan küvözü; 20 erişkin yoğun bakım yatağı, 5 koroner yoğun bakım yatağı olmak üzere toplamda 104 yataklı bir özel hastane olarak hizmet verilmektedir.
 

2013 yılında ise; MEDILIFEDENT Diş polikliniğimiz; hastanemizin yanındaki müstakil binada; ruhsatını alarak hizmete girmiş bulunmaktadır. Bu birimde 5 adet diş ünitesi ve özel çocuk diş üniti ile nitelikli diş sağlığı hizmeti verilmesi hedeflenmektedir.
 

2014 yılı aralık ayında Medilife Bağcılar Hastanemiz hizmete girmiştir. 41 Erişkin Yoğun Bakım yatağı, 32 Yenidoğan küvözü, 1 Koroner Yoğun Bakım yatağı ve 39 hasta yatağı olmak üzere toplamda 113 yataklı bir özel hastane olarak hizmete girmiştir.
 

· MEDILIFE bünyesindeki kurumlarımız ISO 9001-2008 TÜV kalite sertifikasını almaya hak kazanmıştır. Bu belge ile sunduğu hizmetin kalitesinin sürekliliğini standartlara bağlamış ve bu konudaki ciddiyetini belgelemiştir.
 

· Profesyonel kadrolarımız, hasta odaklı hizmet anlayışımız, kalite politikamız, yüksek teknoloji ürünü olan tıbbi cihazlar ile donatılan ameliyathanelerimiz, görüntüleme ünitelerimiz, laboratuarlarımız ve modern alt yapımız ile teknolojinin ulaştığı ileri düzeyde tıbbi teşhis ve tedavi olanaklarını sunmaya devam etmekteyiz.