Medical Park Gebze Hastanesi

Randevu Alma

Tahlil Sonuçları

Medical Park Gebze İletişim Bilgileri

Adres: Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze / Kocaeli

Telefon: 0 (262) 675 75 75

Faks: 0 (262) 675 75 15

Eposta: [email protected]

https://www.medicalpark.com.tr/gebze-hastanesi/h-7

Marmara'nın sanayi merkezi Gebze'de 17.000 metrekare kapalı alan içerisinde kurulan Medical Park Gebze Hastanesi; 49'u yoğun bakım olmak üzere 118 yatak kapasitesi ile 357 bin nüfuslu Gebze halkına sağlık hizmeti vermektedir. Alanında uzman hekimlerin bulunduğu birçok branştan SGK ve özel sağlık sigortalı hastalar faydalanmaktadır.

ONKOLOJİ HASTALARININ YANINDA

Medical Park Gebze Hastanesi'nde SGK anlaşmalı olarak hizmet veren; Medikal Onkoloji (kanserin ilaçla tedavisi), Radyasyon Onkolojisi (kanserin ışınla tedavisi) ve kanser teşhisinde önemli bir yeri olan Nükleer Tıp Ünitesi ile onkoloji hastalarının her zaman yanındadır.

Birçok hastalığın iyileşme sürecini kısaltan ve bu nedenle hastalar için hayati önem taşıyan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde hastalara; hem ayaktan hem de yatarak tedavi olma imkanı sağlanmaktadır. Aynı zamanda el ve uzuv yaralanmalarında en önemli müdahale olan mikro cerrahi bölümü de bölgede ilk olma özelliğini taşımaktadır.

Gebze'nin yanı sıra, Dilovası, Darıca, Çayırova gibi yakın bölgelere hizmet veren Medical Park Gebze Hastanesi, butik hizmet anlayışı ile Yalova, Sakarya, Bolu, Düzce ve Bartın gibi yakın illerden de hasta kabulü yapmaktadır. Medical Park Gebze Hastanesi, alanında uzman ve akademik hekim kadrosu ve son teknoloji cihazlarla donatılmış alt yapısıyla yurt dışı hastalarının da özellikle tedavi ve çeşitli ameliyatlar için en sık tercih ettiği hastanelerin başında bulunmaktadır.

Medical Park Gebze Hastanesi yaklaşık 90'a yakını hekim olmak üzere yaklaşık 600 kişiye istihdam imkanı sağlamaktadır. Türkiye'nin 17 iline yayılan hastaneleri ile 14 binden fazla kişiye istihdam sağlayan Medical Park Hastaneler Grubu, Gebze Hastanesi ile birlikte bu istihdama önemli bir katkı sağlamaktadır.

7 GÜN 24 SAAT ACİL HİZMETİ

Hastane bünyesinde 7/24 Acil Servis hizmeti sunulmaktadır. Cerrahi alanda, dahili alanda ve Üniteler & Laboratuvarlar bölümlerinde verilen hizmetler şöyle;

Cerrahi Bölümler; Kalp ve Damar Cerrahisi, El ve Mikro Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, ve Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

Dahili Bölümler; ; Kardiyoloji, Gastroenteroloji, Nöroloji, İç Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Romatoloji, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon.

Üniteler & Laboratuvarlar; Anjiyografi ünitesi, Endoskopi – Bronkoskopi Ünitesi, Beslenme ve Diyetetik Ünitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, Genel Yoğun Bakım Ünitesi, Koroner Yoğun Bakım Ünitesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi, Yeni Doğan (NICU) Yoğun Bakım Ünitesi, Radyoloji Ünitesi, Biyokimya Laboratuvarı, Mikrobiyoloji – Patoloji – Genetik Laboratuvarı.