Medical Park Fatih İletişim Bilgileri

Adres: İskenderpaşa Mah. Horhor Cad. No:4 Fatih 34080 İstanbul

Telefon: 0 (212) 453 10 00

Faks: 0 (212) 531 04 81

Eposta: [email protected]

https://www.medicalpark.com.tr/fatih-medical-park-hastanesi/h-5

Randevu Alma

Tahlil Sonuçları

Medical Park Fatih Hastanesi

Hasta odaklı yaklaşımı, alanlarında profesyonel hekim ve hemşirelerin, hastaların sağlığı ve konforu için özenle hizmet sunduğu Medical Park Fatih Hastanesi, tarihi yarımada bölgesinde önemli bir referans merkezidir.

1995 yılında İstanbul Fatih’de kapılarını açan, şehrin her noktasından kolayca ulaşılabilecek bir konumda bulunan Medical Park Fatih Hastanesi, bir yılda gerçekleştirdiği yaklaşık 6000 anjiyo, 1000 açık kalp ameliyatı, 1500 damar cerrahisi ameliyatı, 3000 göz ameliyatı olmak üzere toplam 17.000 ameliyat ve girişim ile "tarihi yarımada" bölgesinde önemli bir referans merkezidir. Medical Park Fatih Hastanesi, 6500 m² lik alan üzerinde, yaklaşık 500 kişilik deneyimli sağlık personeli ve 84 yatak kapasitesi ile 7 gün 24 saat sağlık hizmeti sunmaktadır.

Medical Park Fatih Hastanesi’nde SGK’lı hastalara sağlık hizmeti verilmesinin yanı sıra, tüm özel  sağlık sigortalı ve Anlaşmalı Kurum hastalarının, ihtiyaçlarına cevap vermek üzere hizmet sunmaktadır.

Tarihi yarımada da bulunan Medical Park Fatih Hastanesi son 1 yılda 135 ülkeden 6  bin yabancı uyruklu misafirine sağlık hizmeti sunarak bölgede öncü bir merkez olmuştur.

Özellikli Branşlar

Medical Park Fatih Hastanesi sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimsemektedir. Uluslararası kalitede hizmet veren hastane; Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi gibi branşlarda ön plandadır.

Hasta memnuniyetini önemsiyoruz

Sağlıkta ihtiyaç ve talebi analiz edip, bunlara göre çözüm üreten hizmet anlayışıyla, kişiye özel sağlık hizmeti veren Medical Park Fatih Hastanesi’nde hasta ve yakınlarının memnuniyeti ön planda tutulmaktadır. Misafirlerinin memnuniyetine yönelik tüm odalarda yerli yabancı kanalların izlenebildiği televizyondan internet hizmetine, hastaya özel diyet menüsünden gazete-dergi servisine kadar çok sayıda özel hizmet veriliyor. Otopark ve ibadethane, hasta ve hasta yakınlarının kolaylıkla ulaşabileceği hizmetler arasında yer alıyor. Medical Park Fatih Hastanesi içinde misafirlerini güler yüzlü hizmeti ve lezzetli menüsüyle ağırlayacak bir Cafe de bulunmaktadır.

Ulaşım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yanında yer alan Medical Park Fatih Hastanesi, Vatan Caddesi, Marmaray, Avrasya Tüneli ve Yenikapı İDO, Havaalanı Metro hattı ve Zeytinburnu Tramvay hattına yakın olması açısından da ulaşımda avantaj sağlamaktadır.

Toplu Taşıma:

Metrobüs kullanıyorsanız, Edirnekapı metrobüs durağında inebilir, Edinekapı Şehitlikten Vezneciler yönüne giden İETT otobüslerine binilip Fatih İtfaiye durağında inilebilir.

Tramvay kullanıyorsanız; T1 Zeytinburnu-Kabataş tramvayına binip, Aksaray veya Yusufpaşa durağında indikten sonra beş dakikalık yürüme mesafesindedir.

Metro kullanıyorsanız; Yenikapı-Havaalanı / Yenikapı-Kirazlı metrosuna binip, Aksaray metro durağında indikten sonra Horhor Caddesi üzerinde hastaneye hemen ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda Yenikapı-Hacıosman metrosunu kullanıp Vezneciler durağında inip İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne doğru yürüdüklerinde hastaneye ulaşacaklardır.

İETT otobüslerini kullanıyorsanız; Vatan Caddesi, Fatih Fevzipaşa Caddesi ve Saraçhane den geçen İETT araçlarıyla hastanemize ulaşabilirsiniz.

E-5 Yönünden Geliyorsanız;

Bakırköy tarafından gelirken Fatih yönüne devam edip,

Fevzipaşa Caddesi üzerinden hastaneye ulaşabilirsiniz.

Şişli tarafından gelirken Fatih tabelasından girilip ,

Fevzipaşa caddesi üzerinden hastaneye ulaşabilirsiniz.

Sahilyolundan Geliyorsanız;

Aksaray-Fatih sapağından girdikten sonra Vatan caddesi yönüne doğru ilerleyip;

Aksaray metro Durağını geçer geçmez Sofular Caddesi üzerinden

Kıztaşı’na ulaşıp, hastane önüne gelebilirsiniz.

Anadolu Yakasından Geliyorsanız;

Marmaray hattını Kullanarak Yenikapı metro durağında indikten sonra yürüme mesafesinde ulaşabilirsiniz.

Araç ile geliyorsanız Avrasya Tünelinden geçip; Aksaray yönünü takip edip,

Vatan caddesi yönüne doğru ilerleyip

Aksaray metro Durağını geçer geçmez Sofular Caddesi üzerinden

Kıztaşı’na ulaşıp, hastane önüne gelebilirsiniz.