Medical Park Avcılar Hastanesi

Randevu Alma

Tahlil Sonuçları

Avcılar Hastanesi Avcılar İletişim Bilgileri

Adres: Mustafa Kemal Paşa Mah. Kayabaşı Sok. No:1/3 Parseller Avcılar / İstanbul

Telefon: 4445058

[email protected]

https://www.medicalpark.com.tr

HARİTA

Avcılar Hastanesi

Bölgenin sağlık ihtiyaçlarının karşılaması ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunma amacıyla kurulan Avcılar Hastanesi 1991 yılından beri faaliyetini sürdürmektedir.

Acil Servis, poliklinik, ameliyathane, doğumhane, yataklı hasta servisi, yoğun bakım ünitesi, yeni doğan yoğun bakım ünitesi, laboratuvar ve radyoloji birimleriyle hem hastalıkların tanısında hem tedavisinde hasta ve hasta yakınlarına bilgilendirici hizmet vermek için yola çıkmıştır. Hastane hastalıkların önlenmesi ve erken tanısı için yaptığı eğitim çalışmalarıyla bölgede önemli bir sosyal sorumluluk görevi de üstlenmiştir. Hasta ve hasta yakınları hastaneye adım attığı ilk andan ayrılana kadar geçen sürede güler yüzlü hizmet alarak ailelerinin sıcaklığında hizmet almaktadır.

Hastane deneyimli hekim kadrosu ile faaliyet gösterdiği bölgede en çok tercih edilen hastanelerden biri konumuna yükselmiştir. 63 yatak kapasiteli hastane; özellikli işlevsel bronkoskopi, karaciğer ameliyatı, yara tedavisinde bakım özellikli müdahaleleri ile sağlık alanında öne çıkmaktadır.