Maltepe Ersoy Hastanesi

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

İletişim Bilgileri 

Telefon: 444 3 779 - 0216 459 55 70
Mail:  [email protected]

http://www.ersoyhastanesi.com.tr

HARİTA

Adres: Altay Çeşme Mah. Varna Sok. No:16 Maltepe / İstanbul

Butik Hizmet Anlayışı ile Kaliteli Sağlık Hizmeti Maltepe Ersoy Hastanesi’nde!


Maltepe Ersoy Hastanesi, 2005 senesinde Denge Zayıflama Merkezi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Dünyada obezite her geçen gün daha yaygın bir sağlık problemi olmaya devam ederken; bu konuda multidisipliner bir yaklaşım ile hizmet vermeye başlayan Denge Zayıflama Merkezi, ülkemizde öncü sağlık kurumlarından olmuştur. Hekimler, beslenme uzmanları, psikolog ve spor uzmanlarının bir arada hizmet verdiği Denge Zayıflama Merkezi; artan hasta ihtiyaçları göz önüne alınarak büyümeye ve 2012 yılında genel bir hastane olarak her branşta hastalarına hizmet vermeye devam etmiştir. Hastane ruhsatı alınması ile birlikte Maltepe Ersoy Hastanesi ismi kullanılmaya başlanmıştır.

Hastane olarak hizmet verilmeye başlanması ile yeni branş hekimleri kadromuza katılmış ve 3 ameliyathane odası ile yapılan cerrahi operasyonlar ile hastalarımıza hizmet verilmeye başlanmıştır.

Maltepe Ersoy Hastanesi, yaklaşık 4.000 m2 kapalı alan, 3 ameliyathane, 1 doğumhane, 1 yeni doğan yoğun bakım, 1 yetişkin yoğun bakım, 19 hasta odası ve 25 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Radyoloji bölümünde tüm grafiler, mamografi, doppler, ultrason çekimleri, panoramik röntgen, kemik yoğunluğu ölçümü (kemik dansitometri) gibi hizmetler verilmektedir. Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde hastaların tüm ihtiyaçlarına yönelik hizmet verilmektedir.

Lokasyon olarak E-5 (D-100) karayolu ve Minibüs Caddesi arasında, Maltepe’nin merkezi bir konumunda bulunan hastanemize ulaşım metro, minibüs, otobüs gibi toplu taşıma ya da özel araç ile oldukça kolaydır.

Maltepe Ersoy Hastanesi, daha sağlıklı bir yaşam için tüm branşlar ve kalite odaklı çalışan personeli ile 24 saat hizmetinizde…

Sağlığınız Önceliğimizdir!