Online Randevu

E- Sonuç

E-Posta

[email protected]

[email protected] (İş Başvuruları İçin)

https://www.livhospital.com

HARİTA


Çağrı Merkezi

0850 222 2 548 - 444 4 548

Telefon

0 (212) 999 80 99

Faks

0 (212) 287 10 57


Toplu Taşıma:

Anadolu Yakası’ndan deniz yolu ile gelecek olan misafirlerimiz, Beşiktaş’a geçerek iskeleden hareket eden U1 (Beşiktaş – Ulus Mahallesi), U2 (Beşiktaş – Ulus Mahallesi) ya da 57UL (Beşiktaş - Kuruçeşmeüstü) otobüs hatlarından birine ya da Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi durağından geçen 58UL (Kabataş – Ulus Mahallesi) hattına binerek Esenevler durağında inebilir ve birkaç dakikalık yürüyüşten sonra hastanemize ulaşabilirler. U1, 57UL ve 58UL hatları Çırağan Caddesi - Ortaköy güzergahından, U2 hattı ise Barbaros Bulvarı güzergahından gitmektedir.

Anadolu Yakası’ndan metrobüs ile gelecek olan misafirlerimiz, Zincirlikuyu’da metrobüsten indikten sonra Sarıyer – Levent yönündeki otobüs duraklarına çıkıp U2 (Beşiktaş – Ulus Mahallesi) otobüs hattına binerek Esenevler durağında inebilir ve birkaç dakikalık yürüyüşten sonra hastanemize ulaşabilirler.


Hasta Bakım Anlayışımız

Liv Hospital tedavi yaklaşımları kadar misafir hizmetleri ve hasta bakım anlayışıyla da fark yaratıyor.

Hasta ve hasta yakınlarına kendilerini evlerinde hissettirmek prensibiyle kurgulanan “Misafir Hizmetleri Bölümü” hastalarını “Misafir” kabul edip kapıda karşılıyor, onlara ve yakınlarına hastane içinde her aşamada eşlik ediyor.

Hastaneye atılan ilk adımdan hastane çıkışına hatta evde bakım sürecine kadar bütün randevu takip ve planlamaları “Misafir İlişkileri” tarafından gerçekleştiriliyor.

Tüm odalarda VIP kalitesinde hizmet sunan “Misafir Hizmetleri”, hastanın karşılanması, yatış işlemlerinin yapılması, odasına çıkarılması ve odasında aldığı tüm hizmetleri bire bir takip ediyor. Son teknolojinin kullanıldığı odalarda bulunan dijital ekran üzerinden tek bir tuşla hasta ve hasta yakınının ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetlere kolaylıkla ulaşması sağlanıyor.

Güvenli ve Kaliteli Hemşirelik Bakım Hizmetimiz

Liv Hemşirelik Hizmetleri olarak “Kusursuz hasta bakımı sunma” hizmet anlayışı ile yola çıkmış bulunmaktayız. Bu hizmeti, mesleki kurallar çerçevesinde, etik ve güven çerçevesinde, güler yüzlü çalışanlarla, etik kurallara uygun, güncel uygulamalar ışığında, teknolojiyi kullanarak sunmaktayız.

Liv Hospital, hemşireliği olarak dört temel rolü olan eğitim, yönetim, araştırma ve bakım alanlarında ulusal ve uluslar arası düzeyde referans merkezi olmayı amaçlamaktayız.

Evde Bakım Sürecimiz

Liv Hospital Evde Bakım Birimi, Liv Hospital olarak; Evde Bakım Hizmetleri anlayışına yeni bir bakış açısı ve hizmette farklılık sağlayacağımız inancı ile yola çıkarak kurduğumuz ‘’Liv EVİMDE…’’ ile sizleri evinizde yada bulunduğunuz yerde de yalnız bırakmıyoruz.

Hastanemizde başlayan tedavi ve bakımı evde de sürdürerek hasta ve yakınlarına, ihtiyaçlarına yönelik özel hizmet sunuyoruz. Amacımız ve hedefimiz hasta ve yakınlarımızın bu sıkıntılı günlerini yaşam kalitelerini arttırarak en sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini sağlamaktır.

“Bakımda Lider Başarıda Ortak”

Liv Hospital ‘Bakımda lider başarıda ortak’ sloganıyla hareket eder. Hasta ve hasta yakınlarını tedavi ve bakım sürecine ortak eder.