Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Sisteme giriş yapabilmek için ihtiyacınız olan bilgileri 444 0 436 numaralı Çağrı Merkezi’mizden öğrenebilirsiniz.

Telefon: 0216 450 03 03

Adres: Bağdat Caddesi No: 69 Kızıltoprak - Kadıköy

HARİTA

Hat veya Durak arayın

Kadıköy Florence Nightingale Tıp Merkezi

Bağdat Caddesi'nde, Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nin hemen yanında hizmet vermektedir. Uzman kadrosu, modern teknolojiyle donatılmış tıbbi altyapısıyla, 6000 m² alan üzerine kurulmuş 6 kattan oluşmaktadır.

Dahiliye, Kardiyoloji, Gastroenteroloji, Göğüs Hastalıkları, Endokrin bölümleriyle dahili hastalıkların tanı ve tedavisinin yanı sıra Genel Cerrahi, KBB, Göz, Plastik Cerrahi ile her yaş grubunda hastaya hizmet vermektedir. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Gözlem üniteleri, Çocuk Cerrahisi ve Kadın Doğum bölümleriyle öncü sağlık kuruluşu olmayı hedeflemektedir. Endoskopi bölümünde referans merkez olarak hizmet vermektedir.  Sağlıklı Yaşam Merkezi, Check-Up hizmetiyle koruyucu sağlık hizmetlerini esas alan bir misyon üstlenmiştir. Kişilerin yaşam kalitelerini yükseltmek üzere yaşam tarzı değişikliğine yönlendirecek Kişiye özel programlar oluşturulmaktadır. Tüm cilt hastalıklarının tanı ve tedavileri yanında Dermatoloji ve Plastik Cerrahi’de estetik ve dermatolojik uygulamalar yapılmaktadır.

Kadıköy Florence Nightingale Tıp Merkezi, tıbbın ulaştığı en üst düzeyde, güvenilir, hasta odaklı ve kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren bir merkez olarak sağlık hizmetlerini sürdürmektedir.