İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa

Randevu Alma

Tahlil Sonuçları

İSÜ Medical Park Gaziosmanpaşa İletişim Bilgileri

Adres: Merkez Mahallesi Çukurçeşme Cad. No: 57-59 Gaziosmanpaşa - İstanbul

Telefon: 0 (212) 979 30 00

Faks: 0 (212) 979 30 00

Eposta: [email protected]

https://www.medicalpark.com.tr/gaziosmanpasa-hastanesi/h-32

HARİTA

HASTANE HAKKINDA BİLGİ

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde 2015 yılından beri hizmet veren Medical Park, İstinye Üniversitesi ile gerçekleştirilen işbirliği sonucunda 2018’in ilk çeyreğinden itibaren modern bir üniversite hastanesi olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Sağlık hizmetlerindeki yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park; eğitim ve bilimsel çalışmalarıyla da sağlık alanında fark yaratıyor. 

Hastane 55.000 m² kapalı alanda 197 yatak kapasitesi ve 15 ameliyathaneye sahip.

SAĞLIKLI BİR GELECEĞİN KAPILARINI ARALIYOR
Yenilikçi tıp teknolojileri, kişiye özel ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle ayrıcalıklı hizmet sunan İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa; teknolojik altyapısından hizmet kalitesine, her biri elde ettiği başarılarıyla alanında otorite kabul edilen akademik unvan sahibi hekim kadrosundan hasta ilişkileri yaklaşımına kadar her alanda adından söz ettiriyor.

KONFOR VE GÜLER YÜZLÜ HİZMET BİR ARADA
İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa, hasta odaklı hizmet anlayışından esinlenerek tasarlanan VM katında ise misafirlerine modern ve şık bir çizgide hizmet veriyor. 'Değer Katan Hizmet' anlayışıyla yaratılan VM konsepti; hayata dokunarak deneyim ve performansıyla öne çıkan yüksek standartlarıyla Gaziosmanpaşa'da çıtayı yükseltiyor. Hasta ve yakınlarının konforunun ön planda tutulduğu hastanede otel konforunda sağlık hizmeti sunuluyor.

İLERİ TEKNOLOJİ İLE HIZLI TANI İMKÂNI
Dinamik ve takım çalışmasına dayanan sistemiyle, ileri teknoloji ve bilimsel anlayışla hizmet veren İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park; multidisipliner çalışma ilkesiyle faaliyet gösteriyor. Tüm branşlarda dünya standartlarında hizmet vermekle birlikte; diyabet, obezite, hipertansiyon, kalp hastalıkları gibi kronik hastalıklar ile çağımızın hastalığı olarak kabul edilen kanser hastalıklarının tanı ve tedavisinde modern teknolojiler eşliğinde en güncel tıbbi ve cerrahi yöntemler uygulanıyor.  

Toplu Taşıma
İstinye Üniversite Hastanesi Medical Park Gaziosmanpaşa, merkezi konumu sayesinde ulaşımda da avantaj sağlıyor.

Metrobüs kullanıyorsanız Edirnekapı durağında inebilir, sonrasında tramvaya (T4 Topkapı – Mescid-i Selam Tramvay Hattı) binerek Sağmalcılar durağında inebilirsiniz.

Gaziosmanpaşa meydana birkaç dakika yürüyüş mesafesinde olan hastanemize ulaşmak için meydandan geçen otobüslere binebilirsiniz;

99A (Eminönü – Gaziosmanpaşa)

55T (Taksim- Gaziosmanpaşa)

55 (Şişli- Gaziosmanpaşa)

55Y (Şirinevler- Gaziosmanpaşa)

37E (Eminönü- Gaziosmanpaşa)

37Y (Vezneciler- Gaziosmanpaşa)

Havaalanından Araçla Ulaşım
İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan araçla Basın Ekspres yolunda, Otogar Aksaray istikametinden Gaziosmanpaşa tabelasını takip ediniz. D100 istikametinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne gider gibi Topkapı’dan sonra Bayrampaşa sapağından giriniz ve Gaziosmanpaşa tabelasını takip ediniz.

Otogardan Ulaşım
Esenler Otogarı’ndan Aksaray istikametine doğru giden metroya bininiz. Ulubatlı istasyonunda inip, daha sonra üstteki Topkapı Habibler Vatan tramvay durağından Habibler istikametine binerek, Sağmalcılar durağında ininiz.

Anadolu Yakası’ndan Ulaşım
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü kullanarak Anadolu Yakası’ndan geliyorsanız,Haliç Köprüsü’nü geçtikten sonra, sağ tarafta göreceğiniz Gaziosmanpaşa – Rami tabelasından giriniz. Hiçbir yere sapmadan Sağmalcılar tramvay durağından sonra sağa giriniz. Hastane 100 metre sonra sağ tarafınızda kalacaktır.

Metrobüs kullanarak geliyorsanız; Edirnekapı durağında inip yukarıya çıkınız. Şehitlik Tramvay Durağı’ndan binip Sağmalcılar durağında ininiz.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geliyorsanız, köprüden sonra Bayrampaşa tabelasından giriniz, daha sonra Gaziosmanpaşa tabelası takip ederek hastaneye ulaşabilirsiniz.