İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi

Randevu Alma

Tahlil Sonuçları

İ.A.Ü. VM Medical Park Florya İletişim Bilgileri

Adres: Beşyol Mah. Akasya Sok. No: 4 Küçükçekmece İstanbul

Telefon: 444 28 73

Eposta: [email protected]

https://www.medicalpark.com.tr/vm-medical-park-florya-hastanesi/h-21

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya

Tam Teşekküllü Üniversite Hastanesi
Aydın Üniversitesi’nin akademik yaklaşımı ile adını Value Added Medicine’den alan VM anlayışını buluşturan İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi; hasta odaklı yaklaşımı, uzman kadrosu ve ileri teknolojiye sahip altyapısıyla sağlık hizmetinde mükemmeliyete ulaşmayı hedefliyor.

Alışkanlıklar değişiyor
Mart 2017 tarihinde İstanbul Florya’da kapılarını açan  İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi akademik hekim kadrosu, teknolojik alt yapısı ve Liv Concept ayrıcalıklarıyla sunacağı hizmet kalitesi ile bölgesinin sağlık alanındaki alışkanlıkları değiştiriyor. İstanbul’daki ilk VM olma özelliği taşıyan hastane, 51.000 m2 alanda 300 yatak kapasitesi, 13 ameliyathane ve 92 poliklinik ile tam teşekküllü olarak hizmet veriyor.

Liv Concept Ayrıcalığı Florya’da
İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi’nde SGK’lı hastalara sağlık hizmeti verilmesinin yanı sıra, A kesimin sağlık hizmeti ihtiyaçlarına cevap vermek üzere Liv Concept olarak ayrı bir kat bulunuyor. Adını “Leading International Vision” (Sağlıkta Uluslararası Vizyon) prensibinin baş harflerinden alan; ileri tanı ve tedavi yöntemlerini dünyayla eş zamanlı kullanan Liv Hospital’ın uluslararası standartlardaki hizmet anlayışıyla da hasta kabul ediyor. “Liv Concept” adıyla sunulan bu hizmetle İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, bölgenin sağlığa yönelik farklı beklenti ve ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

Özellikli Branşlar
Tüm branşları barındıran bir üniversite hastanesi olan İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışını benimsiyor. Uluslararası kalitede hizmet verecek olan hastane; kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, obezite cerrahisi, onkoloji gibi branşlarda ön planda olacak.

Hasta konforunu önemsiyoruz
Sağlıkta ihtiyaç ve talebi analiz edip, bunlara göre çözüm üreterek 360 derece hizmet anlayışıyla, kişiselleştirilmiş sağlık hizmeti veren İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi’nde hasta ve yakınlarının konforu ön planda tutuluyor. Bu amaçla farklı ihtiyaçlara göre tasarlanmış odalarda 5 yıldızlı otel konforu sunuluyor. Tüm odalarda yerli yabancı kanalların izlenebildiği televizyondan internet hizmetine, hastaya özel diyet menüsünden gazete-dergi servisine kadar çok sayıda özel hizmet veriliyor. Otopark, ATM, ibadethane ve kuaför, hasta ve hasta yakınlarının kolaylıkla ulaşabileceği hizmetler arasında yer alıyor İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi içinde misafirlerini güler yüzlü hizmeti ve lezzetli menüsüyle ağırlayacak bir Cafe/Restoran da bulunuyor.

Ulaşım
Türkiye’nin en büyük vakıf üniversitesi olan İstanbul Aydın Üniversitesi yanında yer alan İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi, çevreyoluna yakın olması açısından da ulaşımda avantaj sağlıyor.

Toplu Taşıma:
Metrobüs kullanıyorsanız, Beşyol metrobüs durağında inebilir, birkaç dakikalık yürüyüşten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.

İETT otobüslerini kullanıyorsanız;

73B (Florya-Bakırköy)

73F (Florya-Taksim)

E-5 Yönünden Geliyorsanız;
1. İkitelli-Edirne sapağına girdikten sonra Basın Ekspres yoluna bağlanın.
2. Bu yolda ilerken Çobançeşme ve Sefaköy sapağını geçtikten sonra 4. sapak olan Florya sapağından sağa girin.
3. Florya sapağından sonra karşınıza çıkan Beşyol kavşağından 3. çıkıştan çıkın.
4. Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu istikametine doğru gittiğinizde hastanemize ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzü Yönünden Geliyorsanız;

Metrobüs hattını takip ederek Küçükçekmece metrobüs durağını geçtikten sonra Florya sahil yoluna (yanyol) bağlanın.
Sahilyolunu takip edin.
Takip ettiğiniz sahil yolu sizi Beşyol’a çıkaracaktır.
Beşyol kavşağından 3. çıkıştan çıkın, Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksekokulu istikametine doğru gittiğinizde hastanemize ulaşabilirsiniz.