ÇAĞRI MERKEZİ

444 1 443

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Beylikdüzü Kolan Hospital

Adres: Adnan Kahveci Mah. Osmanli Cad. No: 23 Gürpınar / Beylikdüzü / İSTANBUL

Telefon: 0212 855 68 55

Faks: 0212 855 75 70

https://www.kolanhastanesi.com.tr/hastanelerimiz/beylikduzu-kolan-hospital/

HARİTA

Beylikdüzü’nde 2008 yılında hizmete başlayan Beylikdüzü Kolan Hospital yurt içinden ve yurt dışından gelen hastalara, tanı ve tedavi yöntemlerini sürekli olarak ileriye götüren tıp teknolojilerini benimseyerek üstün sağlık hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

Seçkin hekim kadrosu ve sağlık personeli ile hasta odaklı yaklaşımı ile Beylikdüzü Kolan Hospital hasta konforunun gözetildiği konsept anlayışıyla 10 bin metrekare kapalı alanda, 105 yatak, 4 ameliyathane, toplamda 24 yatak kapasiteli genel, cerrahi, koroner ve kalp damar cerrahisi yoğun bakım üniteleri ile 16 küvözden oluşan yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 30’u aşkın branşta kaliteyi ön planda tutan hasta memnuniyeti anlayışıyla insan sağlığına ayrıcalıklı hizmet vermek üzere yapılandı.

Sağlık hizmet standartları, fiziki özellikleri, tıbbi cihaz parkuru ve teknik donanımı ile hastalarımıza üst düzey sağlık hizmeti vermek üzere inşa edilen Beylikdüzü Kolan Hospital’da SGK, Özel Sağlık sigortası ve Kurum anlaşmalarımız bulunmaktadır.

Tüm çalışanlarımızla toplumumuzu daha sağlıklı bir geleceğe taşımayı ve bu kutsal görevin bilinciyle başarıyı daha üst seviyeye çıkarmayı amaçlamaktayız.