Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No.36 Ataşehir/İstanbul

Telefon: +90 0216 655 44 44 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/atasehir-cerrahi-tip-merkezi

Acıbadem Sağlık Grubu, 2008 yılında Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi’ni hizmete açtı. Tıbbın tüm branşlarında hizmet veren merkezde, günübirlik ameliyatlar da yapılıyor. Radyoloji bölümünde; MR, CT, mamografi, röntgen, ultrason ve panaromik röntgenden oluşan medikal cihazlar kullanılıyor.

Ulaşım

Boğaziçi Köprüsü Üzerinden Geliyorsanız

Köprü çıkışından sonra, E 5 yolu üzerinde Bostancı- Kartal istikametine devam edip Göztepe Köprüsü geçilir. Optimum AVM ve Yeni Sahra üstgeçidi geçilir. Shell benzin istasyonu sağda kalacak şekilde devam edilir. İlk üst geçit olan Kozyatağı Tuzcuoğlu köprüsü üzerine çıkılır ve yolun devamında 2.sağdan giriş yapılır. İlk ışıklardan sola dönülür, Marriot Otel önünden II. ışıklara gelinir ve tekrardan sola dönüş yapılır. BP benzin istasyonu sağda kalacak şekilde 200 metre kadar devam edilir. Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi ışıklardan 50 m. sonra yer almaktadır.

Bostancı Yönünden Geliyorsanız

Bostancı Köprüsü E-5 üzerinden geçildikten sonra otobüs durakları için ayrılan yan yola giriş yapın. Duraklar geçildikten sonra E-5 yanı Carrefour önü yan yolu takip edin. Marriot Oteli önündeki ilk ışıklardan sola dönün. BP istasyonu sağda kalacak şekilde 200 metre devam edin. Işıklardan düz devam edin, 50 metre sonra Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi 'ni görebilirsiniz.

FSM Köprüsü Üzerinden Geliyorsanız

Fatih Sultan Köprüsü geçildikten sonra 15 km kadar takip edin. Ağaoğlu blokları sağda kalacak şekilde sağdan Küçükbakkalköy - Batı Ataşehir tabelası yönünde giriş yapın. Işıklardan sola döndükten sonra 100 metre sonraki ışıklardan tekrar sola dönün. 50 metre ileride Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi ile karşılaşacaksınız.

Kadıköy Yönünden Geliyorsanız

Kadıköy istikametinden E-5 'e çıkın, Kozyatağı - Bostancı istikametinde devam edin. Göztepe Köprüsü, Optimum AVM ve Yenisahra Köprüsü geçildikten sonra, Kozyatağı Tuzcuoğlu Köprüsü 'nü geçin. II. sağdan giriş yapın ve Marriot Oteli önünden II. ışıklara gelin. Sola dönüp, BP sağda kalacak şekilde 200 metre devam edin. Işıklardan 50 metre sonra Acıbadem Ataşehir Cerrahi Tıp Merkezi 'ni görebilirsiniz.