ÖZEL ADATIP KURTKÖY HASTANESİ

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Yenişehir Mah. Kardelen Sok. No:2 Pendik - İSTANBUL

Telefon : 444 1 311
Faks : 0216 482 49 00
E-posta: [email protected]

http://adatiphastanesi.com

HARİTA

Adatıp İstanbul Hastanesine Ulaşım...


Özel Araçlar ile Ulaşım
Kadıköy D100 (E5) üzerinden gelecek misafirlerimiz; Pendik Köprüsü Kavşağı’ndan Kurtköy levhasını takip ederek Ankara Caddesi’ne ulaştıktan sonra, solda Gedik Meslek Yüksek Okulu’nu göreceksiniz. Okulu geçtikten sonra ilk soldan Sülüntepe Ugetam tabelasını takip ediniz ve Lise Caddesi’nden sağa dönünüz.

TEM üzerinden gelecek misafirlerimiz; Sabiha Gökçen Havaalanı levhalarını takip ederek Kurtköy'e geliniz. Kurtköy gişelerden geçiniz. Otoyoldan çıktıktan sonra ilk sağdan Kurtköy-Pendik çıkışından devam ediniz. Ankara Caddesi boyunca devam ediniz. Yenişehir levhasından sağa dönünüz. Osmanlı Kavşağı’ndan (Atlantis Alışveriş Merkezi ) sol karşıya Millet Caddesi’ne devam ediniz. İkinci kavşaktan sola, 300 metre sonra sağa ve tekrar ilk aradan sağa dönünüz.

Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan gelecek misafirlerimiz; Sabiha Gökçen Havaalanı kavşağından düz karşıya Yenişehir yönüne devam ediniz. Osmanlı Kavşağı’ndan(Atlantis Alışveriş Merkezi) sol karşıya Millet Caddesi’ne devam ediniz. İkinci kavşaktan sola, 300 metre sonra sağa ve tekrar ilk aradan sağa dönünüz.

Bölgemizdeki bütün güzergahlarda, elektrik direklerindeki yönlendirme levhaları sizlere yardımcı olacaktır.

Toplu Taşıma Araçları ile Ulaşım
16-S no’lu İETT otobüslerini kullanarak (Uzunçayır – Sabiha Gökçen hattı) hastanemize ulaşım sağlayabilirsiniz.

131-H no’lu İETT otobüslerini kullanarak (Hilal Konutları-Tepeüstü hattı) hastanemize ulaşabilirsiniz.

132-K no’lu İETT otobüslerini kullanarak (Kartal- Pendik Köprüsü-Sultanbeyli hattı) hastanemize ulaşabilirsiniz.

132-V no’lu İETT otobüslerini kullanarak (Kartal-Pendik Köprüsü- Sultanbeyli Battalgazi hattı) hastanemize ulaşabilirsiniz.

KM-25 no’lu İETT otobüslerini kullanarak (Yenişehir-Kartal Metro-Cevizli Peronlar hattı) hastanemize ulaşabilirsiniz.

Minibüs: Pendik - Hilal Konutları - Çamlık Sitesi minibüs hattını kullanarak hastanemize ulaşabilirsiniz

HAKKIMIZDA

Sağlık sektöründe 20 yıllık başarılı bir geçmişe sahip Adatıp Hastanesi, Haziran 2014 tarihinden itibaren Sakarya'nın önde gelen iş adamı Orhan Kocabıyık bünyesindeki şirketler grubuna dahil olmuştur. Sakarya (Adapazarı) ve Doğu Marmara Bölgesi'nin ilk ve en büyük hastanesi unvanını taşıyan Özel Adatıp Hastanesi, 2017 yılının Eylül ayında, Sakarya'nın ardından İstanbul'a da sağlık adasını kazandırmıştır. Sakarya'da sağlığın adresini değiştiren Adatıp Hastanesi, İstanbul'da da 25.000 metrekarelik kapalı alan üzerinde, İstanbul'un yükselen değeri Kurtköy'de faaliyete başlamış, her iki ilde de sağlık sektöründe “öncü”, yeni hizmet birimleri açmada “girişimci”, acil hizmetlerde “hızlı”, teşhis ve tedavide “başarılı” bir yol alarak ilerlemeyi ilke edinmiştir.

  Adatıp Hastanesi, ihtiyaç duyulan her tür sağlık hizmetini aynı kalitede ve standartta sunan, erişilebilir ve yaygın sağlık hizmetleriyle güçlü bir marka olarak yoluna devam edecektir. Türk halkının beklediği sağlık hizmetleri anlayışının nabzını tutan Adatıp Hastanesi; bu duyarlılıkla sürekli yenilenerek sektörünün de öncüsü olacaktır.

  Adatıp Hastanesi uzman ve güçlü sağlık personeliyle çalışmaktadır. Hizmet mükemmelliği sağlayarak, hasta ve hasta yakını memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktadır. Tüm hastalarını bir bütün olarak ele alan, zihinsel ve fiziksel iyi olma halini gözeten, kişiselleştirilmiş, koruyucu, geleceği öngören ve tedavi edici yaklaşımlarıyla hastalarının ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Uzman kadrosu, tıp teknolojileri ve işbirlikleri ile hizmet kalitesini üst seviyede tutan ve önce insan diyen Adatıp Hastanesi, önce aileye daha sonra da topluma daha sağlıklı bir yaşam ve gelecek için rehberlik etmektedir.

  Hizmet kalitesini her geçen gün artırarak sağlık hizmetine bölgelerinde öncülük eden ve dünya standartlarında donanım ve alt yapıya sahip olan Adatıp Hastanesi, tanı ve tedavide teknolojinin ulaştığı en üst düzeyde hizmet vermektedir. İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan görüntüleme üniteleri ve laboratuvarlarıyla hastanelerimiz hastalarına güvenli bir ortamda tedavi olmanın rahatlığını yaşatmaktadır. Sağlık sektöründe fark oluşturmak amacıyla yola çıkan ve bu amaç doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Adatıp Hastanesi'nin Sakarya'da başlayan yolculuğu İstanbul'da devam etmekte ve ilerleyen süreçte tüm ülkenin hizmetine sunulması hedeflenmektedir. Sakarya ve İstanbul'da konumlanan Adatıp Hastanesi, sağlığınız için her daim yanınızda olmaya devam edecektir.