Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Büyükdere Cad. No: 40 34457 Maslak / İstanbul

Telefon: +90 212 304 44 44 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/maslak-hastanesi

2009 yılında kapılarını açan Acıbadem Maslak Hastanesi tıbbın tüm dallarında hizmet veriyor.


Birçok sağlık sigortası ile anlaşması bulunan Acıbadem Maslak Hastanesi, SGK kapsamında Acil, Kardiyoloji, KVC, Radyasyon Onkolojisi ve Tıbbi Onkoloji dallarında anlaşmalı olarak hizmet veriyor. Tıbbi branşlarda tanı ve tedavi hizmeti veren hastane uluslararası JCI akreditasyonuna da sahip. 

40.000 M²  Kapalı Alan

Ormanlık bir alanda kurulan ve 40.000  M² kapalı alana sahip olan Acıbadem Maslak Hastanesi; 210 yatak kapasiteli hastanede, 27 yoğun bakım yatağı ve 15 ameliyathane yer alıyor.

Tıbbi Birimler

Acıbadem Maslak Hastanesi'nde Obezite, Tüp Bebek, Kalp Sağlığı, Check-Up birimleri yer alıyor. Hastane ayrıca Baş Ağrısı Kliniği, Cinsel İşlev Bozuklukları Kliniği, Diyabet Kliniği ile de hastalara hizmet sunuyor

Odalar

Hastanemizde 210 hasta yatağı mevcuttur.

Otopark

Hastanemizin büyüme inşaatı nedeniyle otoparkımız sadece acile gelen hastalarımız için hizmet vermektedir.

İnşaat süresince aracınızı Darüşşafaka yolu üzerindeki TİM otoparkına park edebilir veya hastanemizdeki vale hizmetinden faydalanabilirsiniz.

ATM

Acıbadem Maslak Hastanemizin zemin kat çıkışında, otopark içerisinde Garanti Bankası ATM'si bulunmaktadır.

Kafeterya

Cafe APlus, hastanede hem kafe hem yemek hizmeti vermektedir. Aplus menüsü için tıklayınız.

Kuaför

Acıbadem Maslak Hastanesi'nde kuaförlük hizmeti de sunulmaktadır. 

Kadın ve erkeklere yönelik tüm saç ve bakım hizmetlerinin sunulduğu kuaför salonu cumartesi dahil haftanın 6 günü, 7:30 - 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

İbadethane

İbadethanelerimiz 1. ve 2. yatan hasta katları ile B4 hasta katında tüm din ve inanç mensuplarının kullanımına uygun şekilde hazırlanmıştır.

Ulaşım

Özel Aracınız ile Asya Yakasından Geliyorsanız

Tem otoyolunu tercih ederseniz; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçtikten sonra, Sarıyer tabelasını takip ederek, Sarıyer kavşağından sağa dönünüz ve Sarıyer istikametine doğru ilerlerken Darüşşafaka girişinden hemen sonra sağda hastanemize ulaşabilirsiniz. D100 (E5) otoyolunu tercih ederseniz, Boğaziçi köprüsünü geçtikten sonra, Levent sapağından sağa dönerek Maslak - Sarıyer istikametine ilerleyin. Darüşşafaka girişinden hemen sonra sağda hastanemize ulaşabilirsiniz.


Özel Aracınız ile Avrupa Yakasından Geliyorsanız

Tem otoyolunu tercih ederseniz; Fatih Sultan Mehmet köprüsüne gider gibi hareket ederek, köprüden önce Levent - Maslak - Sarıyer tabelasını takip ediniz ve Maslak - Sarıyer istikametine doğru tam sağdan giriniz. Maslak - Sarıyer istikametine ilerleyerek Darüşşafaka girişinden hemen sonra sağda hastanemize ulaşabilirsiniz. D100 (E5) otoyolunu tercih ederseniz, Avcılar - Topkapı - Mecidiyeköy güzergahından gelirken Etiler - Levent sapağından sağa dönünüz. Maslak - Sarıyer istikametine ilerleyerek Darüşşafaka girişinden hemen sonra sağda hastanemize ulaşabilirsiniz. Özel aracı ile gelen hastalarımız için ücretli otoparkımız mevcuttur


Metro ile Geliyorsanız

Yenikapı - Hacıosman metro hattının Darüşafaka durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.


Otobüs ile Geliyorsanız

25T Sarıyer - Taksim

29C Tarabya Üstü - Kabataş

Otobüslerini kullanarak Fatih Parkorman durağında ininiz. Hastanemiz hemen durağın karşısındadır.

Uyarılar

Çiçek: Çiçekler enfeksiyon taşıma risklerine karşı hasta odalarına ve katlara kabul edilmemektedir. Görevlilerimiz tarafından alınan çiçekleriniz taburcu olurken size teslim edilir. 

Ziyaret Saatleri: Ziyaret saatlerimiz her gün 10.00-22.00 arasındadır. Olası sağlık risklerini düşünerek lütfen 6 yaşın altındaki çocukları ziyaretçi olarak kabul etmeyiniz. 

Refakat: Hastalarımıza sadece 1 refakatçi eşlik edebilir. Saat 22.00'den sonra odada bulunan ziyaretçiniz refakatçi kabul edilir. 

Sigara: Hastanemizin iç mekanlarında sigara kullanılması yasaktır.