Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Tekin Sokak No:8, 34718 Acıbadem, Kadıköy / İstanbul

Telefon: (216) 544 44 44 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/kadikoy-hastanesi

Hastane, İstanbul’un Anadolu yakasındaki Acıbadem semtinde 1991 yılından bu yana hizmet sunuyor.

Birçok sağlık sigortası ile anlaşması bulunan hastane, SGK kapsamında; Acil, Çocuk Kardiyolojisi, Kardiyoloji ve KVC alanlarında anlaşmalı olarak hizmet sunuyor.

17.000 M² Üstünde Kapalı Alan

Acıbadem Kadıköy Hastanesi 1998 yılında artan hasta talebini karşılamak 5 bin metrekare olan kapalı alanı 3 kat artırılarak; 17.600 m²’ye çıkarıldı. 138 yatak kapasitesi, 23 yoğun bakım yatağı bulunan hastane, 6 bin 500 noktadan kontrollü akıllı bina sistemi ile hastalarına hizmet sunmaya devam ediyor.

Tıbbi Birimler

Acıbadem Kadıköy Hastanesi’nde Diyabet, Check Up, Ortopedi ve Jinekolojik Onkoloji birimleri yer alıyor. Bunun yanı sıra hastanede yüksek riskli kalp ameliyatları ile yetişkin ve pediatrik el cerrahisi kapsamında diz, omuz, omurga, kalça gibi ortopedik operasyonlar yapılıyor.

Odalar

Hastanemizde 138 hasta yatağı mevcuttur.

Otopark

 Hastanemizde ilk 30 dakika için ücretsiz otopark hizmeti verilmektedir.

ATM

Acıbadem Kadköy hastanemizin -2B katında Garanti Bankası ATM'si bulunmaktadır.

Kafeterya

Cafe APlus, hastanede hem kafe hem yemek hizmeti vermektedir. Aplus menüsü için tıklayınız.

Kuaför

Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde kuaförlük hizmeti de sunulmaktadır.

Kadın ve erkeklere yönelik tüm saç ve bakım hizmetlerinin sunulduğu kuaför salonu cumartesi dahil haftanın 6 günü, 7:30 - 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Kuaförlük hizmetlerimizden yararlanmak ve randevu almak için odanızdan dahili olarak 7878 'yi arayabilirsiniz.

İbadethane

İbadethanelerimiz tüm din ve inanç mensuplarının kullanımına uygun şekilde hazırlanmıştır.

Ulaşım

Acıbadem Kadıköy Hastanesi/ Ulaşım

Boğaziçi Köprüsü'nden Geliyorsanız

Altunizade girişi ve köprüsünü geçiniz. Haydarpaşa-Harem çıkışından E-5 yoluna geçiniz. İlk üst geçitten önceki Acıbadem tabelası yönüne giriniz. 300 metre sonra solda, ışıklardan yolun karşısına geçiniz. Yol kenarlarındaki aydınlatma direklerinde bulunan Acıbadem yönlendirme tabelalarını takip edebilirsiniz. 

Anadolu Yakası istikameti yönünde Boğaziçi Köprüsü’nü geçtikten sonra Acıbadem sapağından giriniz ve Acıbadem Caddesi’nden aşağı doğru devam ediniz. Yolun sol tarafında Türk Telekom binasını ve sağda Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni geçtikten sonra, ışıklardan sağa (Garanti Bankası’nın köşesindeki sokağa) dönünüz. 500 metre sonra solda, Acıbadem Kadıköy Hastanesi’ni görebilirsiniz.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Geliyorsanız

Kozyatağı'nda Göztepe-Haydarpaşa çıkışından E-5 yoluna geçiniz. Göztepe Köprüsü’nü geçiniz. Köprüden Kadıköy’e giden yolun köprüsünden geçiniz. İlk üst geçitten önceki Acıbadem tabelası yönüne giriniz. 300 metre sonra solda, ışıklardan yolun karşısına geçiniz. Yol kenarlarındaki aydınlatma direklerinde bulunan Acıbadem yönlendirme tabelalarını takip edebilirsiniz.

Altunizade'den Geliyorsanız

Çamlıca yönüne doğru Capitol'u geçtikten sonra ışıklardan sağ yola giriniz. Karşınıza gelen ışıklardan düz, Çamlıca istikametine geçiniz. Çamlıca'dan gelen yol ile kesişen ışıklardan sağa, Acıbadem istikametine dönünüz. Sol tarafta Türk Telekom’u, sağda Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar’ı geçtikten sonra ışıklardan sağdaki Garanti Bankası'nın olduğu sokağa dönünüz. 300 metre sonra solda. Yol kenarlarındaki aydınlatma direklerinde bulunan Acıbadem yönlendirme tabelalarını takip edebilirsiniz.

Hasanpaşa'dan Geliyorsanız

Kadıköy Belediyesi önünden geçerek Hasanpaşa istikametine ilerleyiniz. İlk kavşaktan sola Acıbadem istikametine dönünüz. Dörtyol ışıklara gelmeden Acıbadem tabelasından sağa dönünüz. Acıbadem Köprüsünü geçtikten sonra McDonald's’ın sağından girip ilerde sola, sonra sağa dönünüz. 300 metre ilerde solda ışıklardan yolun karşısına geçiniz. Yol kenarlarındaki aydınlatma direklerinde bulunan Acıbadem yönlendirme tabelalarını takip edebilirsiniz.

Adres: Tekin Sokak No :8, 34718 Acıbadem, Kadıköy / İstanbul

Telefon: (216) 544 44 44

Uyarılar

Çiçek: Çiçekler enfeksiyon taşıma risklerine karşı hasta odalarına ve katlara kabul edilememektedir. Görevlilerimiz tarafından alınan çiçekleriniz taburcu olurken size teslim edilir. 

Ziyaret Saatleri: Ziyaret saatlerimiz her gün 10.00-22.00 arasındadır. Olası sağlık risklerini düşünerek lütfen 6 yaşın altındaki çocukları ziyaretçi olarak kabul etmeyiniz. 

Refakat: Hastalarımıza sadece 1 refakatçi eşlik edebilir. Saat 22.00'den sonra odada bulunan ziyaretçiniz refakatçi kabul edilir. 

Sigara: Hastanemizin iç mekanlarında sigara kullanılması yasaktır.