Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: İstanbul Caddesi No:82, 34149 Yeşilköy / İstanbul

Telefon: +90 (212) 468 44 44 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/international-hastanesi

1989 yılında hastalarını kabul etmeye başlayan hastane, 2005 yılında Acıbadem Sağlık Grubu’na katıldı ve 2014 yılından bu yana Acıbadem International Hastanesi adıyla hizmet sunmayı sürdürüyor.

Birçok sağlık sigortası ile anlaşması bulunan Acıbadem International Hastanesi, SGK kapsamında; Acil, Çocuk Onkolojisi, Doku ve Organ Nakli (Böbrek Nakli), Kardiyoloji ve KVC alanlarında anlaşmalı olarak hizmet sunuyor. 

19.000 M² Kapalı Alan

19.000 m²’lik kapalı alana sahip Acıbadem International Hastanesi’nde; 26’sı yoğun bakım yatağı olmak üzere toplam 112 yatak; 16 adet de hasta gözlem yatağı bulunuyor.

Medikal Cihazlar

Acıbadem International Hastanesi’nin tanı ve tedavi birimlerimde kullanılan medikal cihazları arasında; Meme Ultrasonografi ve Doppler, Tüm Vücut MR, Kardiyak Tomografi, Telemetri Sistemi, 3 Boyutlu Panoramik Röntgen ve CEREC cihazı yer alıyor.

Tıbbi Birimler

Organ Nakli Merkezi kapsamında böbrek nakillerinin gerçekleştirildiği International Hastanesi’nde Kalp Sağlığı, Tüp Bebek ve Meme Sağlığı alanında da hizmet veriliyor.

Tıbbın birçok branşında hizmet sunmayı sürdüren hastanede Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Göğüs Cerrahisi, Nükleer Tıp, Radyoloji, Menopoz Polikliniği birimlerinin yanı sıra Ayaktan Kemoterapi Ünitesi, Uyku Laboratuvarı ve Kateter Laboratuvarı da bulunuyor.  

Yoğun Bakım Üniteleri

Yoğun bakım üniteleri genel yoğun bakım, açık kalp cerrahisi yoğun bakım, koroner yoğun bakım ve yenidoğan yoğun bakım ünitelerinden oluşuyor. Bu ünitelerin yanı sıra acil gözlem yatakları ve koroner anjiyo sonrası gözlem üniteleri de hastanede konumlanıyor. Hastanede halen 26 yoğun bakım yatağı bulunuyor.

Odalar

Hastanemizde 112 hasta yatağı mevcuttur.

Otopark

Acıbadem International Hastanesi'nde, yatan hastalar tek araba için geçerli olmak üzere otopark hizmetinden ücretsiz yararlanabilirler. Diğer hasta ve ziyaretçilerimize verilen otopark hizmeti ise ücretlidir.

Otoparkta ayrıca vale hizmeti de bulunmaktadır.

ATM

International Hastanesi'nin zemin katında Yapı Kredi bankasına, otopark alanında ise Garanti Bankası’na ait ATM bulunmaktadır.

Kafeterya

Cafe APlus,hastanede hem kafe hem yemek hizmeti vermektedir. sağlamaktadır. Aplus menüsü için tıklayınız.

Kuaför

Acıbadem İnternational Hastanesi'nde kuaförlük hizmeti de sunulmaktadır. 

Hastalarımız kuaför bakım hizmetlerini odalarında veya 3B katında bulunan kuaför salonunda alabilmektedir.


Kuaförlük hizmetlerimizden yararlanmak ve randevu almak için 212 468 40 31 - 212 468 46 71'i ya da 4031 ve 4671'i odanızdan dahili olarak arayabilirsiniz.

İbadethane

İbadethanelerimiz hastanemizin - 2B katında tüm din ve inanç mensuplarının kullanımına uygun şekilde hazırlanmıştır.

Heliport

Hastanemizde acil durumlar için helikopter pisti bulunmaktadır.

Ulaşım

Özel Aracınız İle Geliyorsanız

TEM otoyolunu tercih ederseniz, havaalanı sapağından Yeşilköy istikametine dönmeniz gerekir. D100 (E5) otoyolunu tercih ederseniz, Şirinevler Köprüsü'ne kadar gelip Ataköy istikametine dönmeli ve sahil yoluna çıkarak Yeşilköy'e ulaşabilirsiniz. Özel aracı ile gelen hastalarımız için ücretli otoparkımız mevcuttur.

Otobüs İle Geliyorsanız

Bostancı,Kadıköy ve Yenikapı'dan hareket eden deniz otobüslerini kullanarak Bakırköy'e gelebilir, oradan da taksi, tren, minibüs, otobüs ya da dolmuşları kullanarak hastanemize ulaşabilirsiniz..

Deniz Otobüsü İle Geliyorsanız

Bostancı,Kadıköy ve Yenikapı'dan hareket eden deniz otobüslerini kullanarak Bakırköy'e gelebilir, oradan da taksi, tren, minibüs, otobüs yada dolmuşları kullanarak hastanemize ulaşabilirsiniz.

Uyarılar

Çiçek: Çiçekler enfeksiyon taşıma risklerine karşı hasta odalarına ve katlara kabul edilememektedir. Görevlilerimiz tarafından alınan çiçekleriniz taburcu olurken size teslim edilir. 

Ziyaret Saatleri: Ziyaret saatlerimiz her gün 10.00-22.00 arasındadır. Olası sağlık risklerini düşünerek lütfen 6 yaşın altındaki çocukları ziyaretçi olarak kabul etmeyiniz. 

Refakat: Hastalarımıza sadece 1 refakatçi eşlik edebilir. Saat 22.00'den sonra odada bulunan ziyaretçiniz refakatçi kabul edilir. 

Sigara: Hastanemizin iç mekanlarında sigara kullanılması yasaktır.