Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Merkez Mah. Belediye cad. Açelya sok. (Kemerlife Çarşısı) No:1/A 34077 Göktürk (Kemerburgaz mevkii) Eyüp-İstanbul

Telefon: +90 212 322 56 60 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi, 1200 m² fiziki alana sahip olup, hafta içi ve hafta sonu 08:30 - 23:00 saatleri arasında 15 branşta hizmet veriliyor.

Merkezde; kulak burun ve boğaz hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, göz hastalıkları, dermatoloji, genel cerrahi, iç hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, beslenme ve diyet, ağız ve diş sağlığı, çocuk hastalıkları, radyoloji ve meme kliniği alanlarında hizmet veriliyor.

Ayrıca merkezde; bölgesel zayıflama, çatlak tedavisi, medikal el ve ayak bakımı, lazer epilasyon ve terleme tedavisi gibi hizmetler sunuluyor. 

Ulaşım

Özel Araç ile Geliyorsanız

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden veya 4. Levent istikametinden Tem Otoyolu boyunca Atatürk Havaalanı istikametinde devam edin. Yaklaşik 3,5 km sonraki ilk Kemerburgaz çıkışından (Hasdal kavşağı) Kemerburgaz yönlendirme tabelası istikametine sapın. Otoyol buyunca 11 km ilerledikten sonra Göktürk sapağına geleceksiniz. Düz devam edip, 100 mt sonra karşılaşılan Petrol Ofisi'nin önünden devam edin. Tıp Merkezimiz, karşınıza çıkacak olan Kemerlifeçarşı/sitenin sağ baş köşesinde, Doğa Koleji'nin karşısında Acıbadem Göktürk Tıp Merkezimizi bulacaksınız.

Otobüs İle Geliyorsanız

48A/Topkapı-Göktürk (Ulubatlı/Topkapı'dan kalkış yapan, Edirnekapı, Demirkapı, Eyüp, Alibeyköy, Hasdal, Kemerburgaz duraklarının ardından Göktürk'e varmaktadır. Göktürk Cami durağı önünde inin, Belediye Cad. yolu üzerinde 100 mt. ilerledikten sonra sağda kemerlife çarşının baş köşesinde Acıbadem Göktürk Tıp Merkezimizi göreceksiniz. 48/Mecidiyeköy-Göktürk otobüsleri ile ulaşılabilmektedir. Mecidiyeköy Bakırköy otobüsleri kalkış noktasından, Mecidiyeköy-Emniyet müdürlüğünü geçtikten sonraki durak, Çağlayan, Kağıthane Kültür merkezi, Nurtepe yokuşu, Hasdal, Kemerburgaz duraklarından geçmekte ve Göktürk'e varmaktadır. Göktürk Cami durağı önünde inilip, belediye cad. yolu üzerinde 100 mt. ilerledikten sonra sağda kemerlife çarşının baş köşesindedir.

Minibüs İle Geliyorsanız

Şişli-Cevahir AVM karşısı , eski tanzim satışı yanındaki minübüs durağından kalkış yapmakta, çağlayan yokuşundan kağıthane, hasdal, kemerburgaz duraklarından geçmekte ve Göktürk'e varmaktadır. Göktürk Cami durağı önünde inilip, belediye cad. yolu üzerinde 100 mt. ilerledikten sonra sağda kemerlife çarşının baş köşesindedir.