Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Nispetiye Cad. No: 40/8, 34340 Levent / İstanbul

Telefon: (212) 283 03 33 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/etiler-tip-merkezi

1996 yılında hizmete açılan Etiler Tıp Merkezi, 2007 yılına dek verdiği poliklinik hizmetlerini genişleterek, tıp merkezi statüsüne geçti. 1200 m2’lik kapalı alanda; 34 adet oda sayısı, 16 muayene odası, 3 gözlem yatağı, müdahale odası, çocuk gözlem odası, EKG odası, laboratuvar odası, sterilizasyon odası ve 2 üniteli diş bölümü ile hizmet vermeye devam ediyor.

Acil servis bölümü, 6 gün saat 20:00’ye kadar hasta kabul ediyor. Merkezde meme kliniği bünyesinde;  dijital mamografi bulunuyor. Bunun yanı sıra, ağız ve diş tedavisine yönelik tanı işlemlerinde panoramik röntgen, Etiler Tıp Merkezi’nin sunduğu hizmetler arasında bulunuyor.

Merkezde yer alan tanı ve tedavi üniteleri arasında beslenme ve diyet, çocuk sağlığı hastalıkları, genel cerrahi, göz hastalıkları, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kardiyoloji, kulak burun ve boğaz hastalıkları, ortopedi, patoloji, radyoloji, üroloji ve check up  programları bulunuyor. Merkezde, ayrıca el ve ayak bakımı bölümü bulunuyor.

Acıbadem Etiler Tıp Merkezi WhatsApp uygulaması ile; danışman hekimle görüşebilir, hizmetleriniz hakkında bilgi alabilir, tetkik sonuçlarınızı takip edebilir ve randevu alabilirsiniz. Acıbadem Etiler Tıp Merkezi WhatsApp uygulamasına 0530 422 80 20 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Ulaşım

Boğaziçi Köprüsü'nden Geliyorsanız

Anadolu yakasından Avrupa istikametine gidilirken köprü ilk çıkışında bulunan Levent levhasından girilir . Zincirlikuyu köprüsünün altında geçilir.100 metre sonra sağ tarafta bulunan Etiler levhasından sağa dönülür.300 metre sonra sağ tarafta Pelit pastanesinin karşısında Jaguar bayinin 3.katında Acıbadem Etiler Tıp Merkezi yer almaktadır.

Beşiktaş'tan Geliyorsanız

Beşiktaş merkezinden sol tarafa Balmumcu bayırına dönülür. Hiç bir tarafa dönmeden yaklaşık 3 kilometre düz gelinir. Zincirlikuyu Köprüsü 'ne kadar gelinir. Köprü altından geçtikten 100 metre sonra sağ tarafta bulunan Etiler levhasından sağa dönülür.300 metre sonra sağ tarafta Pelit pastanesinin karşısında Jaguar bayinin 3.katında Acıbadem Etiler Tıp Merkezi yer almaktadır. 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 'nden Geliyorsanız

Anadolu yakasından Avrupa istikametine giderken köprü ilk çıkışında Etiler levhasından dönülür. Yolun devamında bulunan köprünün altında geçildikten sonra sol tarafta Etiler istikametini gösteren bir levha göreceksiniz. Sola taraftaki levhadan Etiler istikametine devam edilir. Bu yol Etiler Akmerkez'e kadar ilerler. Akmerkez'e geldikten sonra köprünün üstünden geçilir, köprüyü geçtikten 100 metre sonra ilk ışıklardan U şeklinde döndükten sonra 50 metre sonra sağ taraftaki ışıklardan geçilir.50 metre sonra sol taraftaki ışıklardan U dönüşü yapılır. Sağ taraftaki Pelit pastanesinin karşısında Jaguar bayinin 3.katında Acıbadem Etiler Tıp Merkezi yer almaktadır.Alternatif yol: Anadolu yakasından Avrupa istikametine giderken Köprü ilk çıkışında Etiler levhasından dönülür. Yol sizi sağ taraftan köprünün altına kadar götürmektedir. Köprünün altından geçtikten sonra sağ taraftaki yoldan düz bir şekilde gidilir. Karayolları binasını geçtikten sonra sola dönülür, düz şekilde Etiler istikametine doğru bayırdan çıkılır. Bayırın bitiminde 4 yol gelmektedir. Sağ tarafa Etiler istikametine devam edilir. Akmerkez'i geçip koç köprüsünün altında geçilir. Işıkları geçtikten 50 metre sonra sol tarafa U şeklinden ışıklardan dönüş yapılır. Sağ tafataki Pelit pastanesinin karşısında Jaguar bayinin 3.katında Acıbadem Etiler Tıp Merkezi yer almaktadır.

Topkapı İstikametinde Çevre Yolundan Geliyorsanız

Boğaziçi köprüsüne varmadan sağ tarafta Beşiktaş -Levent istikameti son çıkışından(yolun sağ tarafı Beşiktaş sol tarafı levent istikameti) çıkarken Levent yönüne dönülür. Bu yolda köprünün altından Levent yönüne gidilir. Yol bitiminde Zincirlikuyu köprüsünün altından geçilir. 100 metre sonra sağ tarafta bulunan Etiler levhasından sağa dönülür. 300 metre sonra sağ tarafta Pelit pastanesinin karşısında Jaguar bayinin 3.katında Acıbadem Etiler Tıp Merkezi yer almaktadır.