Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No:16 34303 Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: +90 212 404 44 44 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

https://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/atakent-hastanesi

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Atakent Hastanesi, Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi’nin ’üniversite hastanesi’ olarak 2 Ocak 2014 tarihinde hizmete sunuldu. Tıbbi branşlarda tanı ve tedavi hizmeti veren hastane, uluslararası JCI Akademik Tıp Merkezi Hastanesi akreditasyonuna sahip.

Birçok sağlık sigortası ile anlaşması bulunan Atakent Hastanesi, tüm branşlarda SGK anlaşmalı olarak hastalarına hizmet sunuyor.

60.000 m² Kapalı Alan

Küçükçekmece-Halkalı bölgesinde konumlanan hastanenin yaklaşık 60.000  m² kapalı alanı bulunuyor. 

278 yatak kapasitesine sahip Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Atakent Hastanesi’nin ayrı konumlandırılan KVC Yoğun Bakım Ünitesi’nde 14, Genel Yoğun Bakım Ünitesi’nde 10, Pediatrik Yoğun Bakım ünitesinde ise 6 yatak bulunuyor. Anjiyo da dahil olmak üzere bir çok ünite tarafından kullanılacak Derlenme Alanında ise 29 yatak ve Kemoterapi alanında 32 yatak yer alıyor.

Medikal Cihazlar

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Atakent Hastanesi medikal cihazlarıarasında; Truebeam, Tüm Vücut MR, 3 Tesla MR, Flash CT, da Vinci, PET/BT ve Rapidarc cihazları yer alıyor.

Tıbbi Birimler

Tıbbın tüm alanlarında hizmet veren Acıbadem Atakent Hastanesi’nde; Kardiyoloji ve KVC, Nükleer Tıp, Onkoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı Hastalıkları, Ortopedi, Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları, Beyin Cerrahisi, Dahiliye ve Radyoloji branşları da yer alıyor. Hastanede Girişimsel Kardiyoloji ve Pediatrik KVC alanında da hizmet veriliyor.

Bebek ve Çocuk Sağlığı Hizmetleri

Hastanede yenidoğan, bebek ve çocuk hastalıkları konusunda hizmetler sunuluyor. Hastanede; 14 yatak kapasiteli Yenidoğan Bakım Ünitesin'de medikal cihazlarla da yer alıyor.