ÖZEL AVCILAR OKTAN ERKEK ÖĞRENCİ YURDU

İLETİŞİM

Adres: Merkez Mahallesi. Reşit Paşa Cad. No:54, 34310 Avcılar/İstanbul

Tel: (0212) 590 91 14

whatsapp no: 0553 073 68 12

Eposta: [email protected]

Web: https://www.oktanyurtlari.com/man/

HİZMETLER

Saatli Kart Sistemi

Yurt da diğer yurtlardan farklı olarak kullanılan saatli kart sistemi ile öğrencilerimizin giriş çıkış saatleri kolaylıkla kontrol edilebilmektedir.

İç Güvenlik

Öğrencilerin özel alanları dışında yurdun girişleri ve çevresi güvenlik kameraları ile izlenmektedir. İç güvenlik görevlileri, dış güvenlikten geçen ziyaretçileri yurdun içinde ilgili birimlere yönlendirir.

Lavabo-WC-Banyo

Yurt da 24 saat sıcak su mevcuttur.Her katta öğrencilerin sayısı hesaplanarak düzenlenmiş tuvalet ve banyolar her gün günde iki kere kat görevlileri tarafından temizlenmektedir.

Spor salonu

Sağlıklı ve formda kalmak için spor yapmak isteyen öğrenciler için kapalı spor salonu mevcuttur. Öğrenciler spor salonundan da ücretsiz olarak yararlanabilir.

Danışma & Sekreterya

Yurda, gelen öğrenciler ya da ziyaretçiler idari katta bulunan sekreterlikte karşılanır ve detaylı bir şekilde bilgi edinebilir

Dış Güvenlik

Oktan Özel Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrencilerin, huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yurtda resmi tatiller dâhil 24 saat kesintisiz biri idareci olmak üzere dış güvenlik görevlileri bulunmaktadır.

Çamaşırhane Hizmeti

Yurt da barınan öğrencilerimizin çamaşırları haftanın belli günlerinde kat görevlileri tarafından ücretsiz olarak yıkanmaktadır.

Aile Rehberi

Öğrencilerin aileleri yurda geldiği zaman onların rahatça dinlenmelerini sağlıyor. Amac, her zaman aile ortamını yaratmak ve bu ruhu hiçbir zaman kaybetmemektir.

Kantin ve Kafeterya

Saat 03.00’ye kadar açık olan kantin ve kafeteryada hizmeti bulunmaktadır. Kantinde çeşitli yemek ve içecekler yer almaktadır.

Odaların Özellikleri

Odalar laminant parke olup, her odada standart olarak öğrenciye ait çalışma masası, ahşap elbise dolabı, televizyon, buzdolabı, ütü, ütü sehpası ve çamaşır kurutmalığı mevcuttur. Telefon ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bilgisayar Odası

Yurt da internet bağlantılı bilgisayar odası bulunmaktadır. Bu sayede her türlü bilgiye anında ulaşarak araştırma, proje ve ödevlerini hazırlayabilirler. Öğrenciler ücretsiz olarak yararlanmaktadır.

Bavul Odası

Her katta odalarına yerleşen öğrencilerin boş bavullarını koyabilecekleri bavul odası bulunmaktadır. Her kata ait bavul odası bulunmaktadır.

Sosyal Aktivite

Yurda, gelen öğrencileri ya da ziyaretçileri idari katta bulunan sekreterlikte karşılanır ve detaylı bir şekilde bilgi edinebilir.

Temizlik Hizmeti

Odaların temizliği günlük olarak yurt personeli tarafından yapılmaktadır. Yurt idaresi tarafından verilen nevresim takımları 15 günde bir olmak üzere kat görevlileri tarafından yıkanıp ütülenerek teslim edilmektedir.

Etüt Odası

Rahat, sessiz ve modern bir çalışma ortamının sağlandığı etüt salonlarından öğrenciler 24 saat ücretsiz olarak faydalanabilirler. Aynı zamanda etüd salonunda bulunan kaynaklarından yararlanabilirler.

ODA ÖZELLİKLERİ

Binada 1-2-3-4-5 ve 6 kişilik odalar mevcuttur.

Her odanın dışında 2 adet banyo lavabo ve tuvalet bulunur.

24 saat sıcak su vardır.

Her odada öğrenci başına birer adet masa, sandalye, yatak, dolap ve ayakkabılık verilmektedir.

Her odada demirbaş olarak çöp kovası, ayakkabılık, banyo aksesuarları, dahili telefon mevcuttur.

Aydınlatma sistemi ders çalışmak için ideal ışıklandırmayı yapmaktadır.

Oda kapılarının tamamının odaya özel kilidi bulunmaktadır. Bu kilitler için gerekli anahtarlardan biri öğrenci de biri müdüriyette bulunmaktadır.

Odaların ısınması merkezi kalorifer ile gerçekleştirilmektedir.

Her odada 1 adet televizyon bulunmaktadır.

Her odada kablolu ve kablosuz internet erişimi mevcuttur.

Her odada buzdolabı bulunmaktadır.

Öğrencilere ait dolaplarda kendisine ait çift anahtar teslim edilmektedir.

ÜNİVERSİTELERE OLAN UZAKLIK

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Yürüme 5 Dk

İstanbul Aydın Üniversitesi Metrobüs İle 5 Dakika

İstanbul Kültür Üniversitesi Metrobüs İle 5 Dk.

Gelişim Meslek Yüksek okuluna 12 Dk. yürüme

Gelişim Üniversitesi Rektörlük 6 Dk. metrobüs ile

Beykent Üniversitesi Metrobüs ile 5 Dakika

8-10 Dk. (Ücretsiz Servis)

Arel Üniversitesi Sefaköy Kampüsü Metrobüs ile 5 Dakika

ÖZEL AVCILAR OKTAN KIZ ÖĞRENCİ YURDU