Toyota Servis Randevusu

 için TIKLAYIN

Web: https://www.toyotaaktoy.com.tr/

Mail: [email protected]

Telefon: 0212 6221616

Adres: Üniversite Mah. Firüzköy Bulvarı No:30 Avcılar / İstanbul

Faks: 0212 6953644

İstanbul ilinin Avcılar ilçesinde, kurulduğu tarihten bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Toyota Bayi AKTOY güler yüzlü personeli ve ferah showroom ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Küçükoğlu Holding bünyesinde kurulan Aktoy Otomotiv, 35 yılı aşkın otomotiv tecrübesini Toyota ile birleştirerek İstanbul Avcılar’da 12.000m2 kapalı alana kurulmuş olup, Türkiye’nin en büyük Toyota Yetkili Bayii‘ leri arasındaki yerini almıştır.

30 yılı aşkın Toyota tecrübesi ile Toyota’nın insana saygı ve sürekli gelişim felsefesini benimseyen Aktoy Otomotiv, Satış, Satış Sonrası Hizmetler, Yedek Parça, 2. El Araç Alım-Satım ve Sigorta işlemleri konularında tüm hizmetleri, koşulsuz müşteri memnuniyeti kapsamında deneyimli ve güler yüzlü kadrosu ile müşterilerine sunmayı kendine ilke edinmiştir.

Yeşil bina konseptinde kurulan Aktoy Toyota Plaza, LEED Gold Sertifikasını almış olup Toyota çevre politikasına en uygun şekilde çevreye ve topluma duyarlı hareket etmektedir.

DEĞERLERİMİZ

 Müşterilerimiz, en değerli varlığımızdır.

 Etik Değerler ve yasalar iş yapış şeklimizi belirler.

 Tüm çalışanlarımıza değer katar ve onların sürekli gelişimlerine katkı sağlarız.

 Tüm paydaşlarımız ile şeffaf ve adil ilişkiler yürütürüz.

 Sosyal Sorumluluk Projelerini özenle seçer, topluma ve çevreye gereken özeni gösteririz.

MİSYON

Müşterilerimize daima hızlı ve kaliteli hizmetler sunarak, gerek müşteri gerek çalışan memnuniyeti açısından en iyi Toyota bayisi olmak.

VİZYON

Vermiş olduğumuz hizmet kalitesi ile Türkiye’de en başarılı ve en güvenilir otomotiv bayisi olmak.