Wish More Hotel İstanbul, 24 Kasım'a özel hazırladığı birbirinden leziz menüleri indirimli fiyatlarla sunarak değerli öğretmenlerimizin damaklarına olduğu kadar kalplerine de hitap edecek.
 

Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet

Wish More Hotel Istanbul, hayatımızda çok özel bir yere sahip öğretmenleri unutmadı. 5 yıldızlı otel, Öğretmenler Günü için hazırladığı üç farklı menü ve 80 TL’den başlayan fiyatlar ile unutulmaz bir akşam yemek deneyimi yaşatacak.

Wish More Hotel Istanbul’un tecrübeli ve yetenekli şeflerinin elinden çıkan ayrıcalıklı reçeteleri, keyifli bir akşam yemeğinde buluşmak isteyen lezzet tutkunu öğretmenleri bekliyor. Lüks otel, 24 Kasım’a özel hazırladığı birbirinden leziz menüleri indirimli fiyatlarla sunarak değerli öğretmenlerimizin damaklarına olduğu kadar kalplerine de hitap edecek.

Wish More Hotel Istanbul’un asma katında yer alan konsept restoranında, bu özel günü unutulmaz bir akşam yemeği ile taçlandırmak isteyen öğretmenleri üç farklı menü karşılıyor. Greyfurt ve manda tereyağı ile servis edilen mercimek çorbasından patatesli kol böreğine, baharatlı Fransız sosla tatlandırılan bahçıvan salatasından dana rosto ve piliç külbastıya kadar her damak tadına hitap eden birçok zengin seçenek bu özel menülerde yer alıyor.

Kazandibi, profiterol ya da karışık Türk tatlı tabağının yanı sıra limitsiz meşrubatın da akşam yemeği keyfini katlayacağı restoranda menülerin fiyatlandırılması KDV dâhil 80 TL’den başlıyor.

Rezervasyon için: 0212 443 10 00

Wish More Hotel Istanbul hakkında:

Wish More Hotel Istanbul, 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmıştır. 5 yıldızlı otel kategorisindeki otel, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan merkezi lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Wish More Hotel Istanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, 7 toplantı salonu, bir konferans salonu, bir balo salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmaktadır. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri oluşturmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.