İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan Avrupa’nın en büyük ve ödüllü spası olan eforea™ Spa, Dünya Kadınlar Günü’nü kadınlara özel bir ayrıcalıkla taçlandırıyor. 5-11 Mart haftası boyunca ‘Aromasoul Tüm Vücut Ritüeli’nde çok özel bir indirim kadınları bekliyor.

Hilton İstanbul Bomonti’de Kadınlar En Özelini Hak Eder

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan Avrupa’nın en büyük ve ödüllü spası olan eforea™ Spa, Dünya Kadınlar Günü’nü kadınlara özel bir ayrıcalıkla taçlandırıyor. 5-11 Mart haftası boyunca ‘Aromasoul Tüm Vücut Ritüeli’nde çok özel bir indirim kadınları bekliyor.

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, Dünya Kadınlar Günü’nde kendisini daha özel hissetmek ve şehrin stresini bir kenara bırakarak keyifli bir gün geçirmek isteyen tüm kadınları Avrupa’nın en büyük ve ödüllü eforea™ Spa’sına davet ediyor. İş ve ev hayatının yoğun temposunda kendisine zaman ayırmakta zorlanan kadınlar, eforea™ Spa’nın en özel bakımlarından biri olan Aromasoul Tüm Vücut Ritüeli ile stresten arınıp hem bedenlerini hem ruhlarını tazeleme fırsatı bulacaklar.

90 dakika süren bu eşsiz bakım paketi, ölü hücreleri yok ederek vücudun arınması ile başlıyor ve seçiminize göre Doğu, Akdeniz, Hint ve Arap kültürlerinin geleneklerini yansıtan özel “Aromasoul masaj ritüeli” ile devam ediyor. Ayak onarıcı pedler ve yenileyici mini cilt bakımı ile devam eden ritüel benzersiz bir deneyimi de beraberinde getiriyor.

Baştan ayağa tazelenme sağlayan Aromasoul Tam Vücut Ritüeli’ne, 5-11 Mart tarihleri arasında tüm kadın misafirlerimiz 420TL yerine 330TL gibi çok özel bir indirimle sahip olabilirler.