İşte dünya üzerindeki en iyi kayak tatili yerleri...

Okul tatilinde kayak merkezleri ideal adresler olabilir.

Yaz tatilinin yanında kış tatili de vazgeçilmez olabilir. Hele ki kayak öğrenmek istiyorsanız, bunu ilginç bir yerde deneyimleme şansını edinebilirseniz. Özellikle de ara tatilde ebeveynlerin tatil planları arasında kayak merkezleri de yer alabilir. Dünyanın en iyi kayak merkezlerini sizler için derledik.

DEER VALLEY: Amerika'nın batısında Utah'ta yer alan Deer Valley, Amerika'nın en lüks kayak merkezlerinden biri. Kayak yapmak için eşsiz bir piste sahip mekanda, iyi oteller var.


WHISTLER, BRITISH COLUMBIA (KANADA): Bölgedeki müthiş buzullar görsel zevkimizi körüklerken, hem kayak yapabilir hem de sıcak içeceklerden yudumlayabilirsiniz.


STOWE DAĞI: Amerika’nın Vermont eyaletinde bulunan Stowe kayak merkezi, bünyesinde yer alan kayak pistleri, konaklama alternatifleri ve huzurlu ortamı ile tatilcilerin dikkatini çekiyor.


MEGEVE: Kayağa yeni başlayanlar için ideal bir bölge olan Megeve'de bir dağ evi kiralayabilirsiniz. Fransa'da bulunan Megeve, aileler için de ideal.


ASPEN: ABD'nin en gözde kayak merkezi olan Aspen, dünyanın en şık ve en iyi kayak merkezleri arasında yer alıyor. Burada stil sahibi lüks oteller, gurme restoranlar ve şık butikler var. Okulların ara tatilinde gidilebilecek bir kış mekanı olduğu söylenebilir.


PORTILLO: Şili'de bulunan Portillo hem unutulmaz bir destinasyon hem de kayak okullarındaki profesyonellerden bu işi öğrenebileceğiniz bir nokta.


LAPONYA: Finlandiya'da bulunan Laponya İsveç, Norveç ve Rusya ile komşu. Kutup ışıklarının büyüleyici atmosferiyle kayak turuna gitmek için mükemmel bir bölge.


NISEKO: Japonya'da bulunan Niseko, hem turist sever bir yer hem geleneksel Japon yemeklerini tadabileceğiniz bir adres. Kayak yapmak isteyenler için ideal olan Niseko, ara tatilde gidilebilecek bir rota.


ST. MORITZ: İsviçre'deki bu şık kayak merkezi Alp kış turizminin doğum yeri olarak bilinir. St. Moritz'de pek çok alışveriş dükkanı bulunuyor, bunun için de tatil için ideal bir yer.


CERRO CASTOR: Dünyanın en güneyindeki kayak merkezi olan Cerro Castor, en uzun kış sporu sezonunu vaat ediyor.


KITZBÜHEL: Bir ortaçağ kentinde bulunan Kitzbühel, Avusturya'nın en güzel kayak alanlarından biri. Aile dostu olan mekan tatil köyleriyle de ünlü.