Telefon :0 216 392 45 77

Belgegeçer :0 216 392 45 77

WEB:http://tuzlavalagedikmem.meb.k12.tr

Adres :Yayla, Şinasi Dural Cd. No51, 34944 Tuzla/İstanbul Tuzla Cezeri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Binası

Başarılar :• 2013 yılında MEB Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında "Bir İş Bir Hayat " projesiyle "Yılın Kaliteli Ekibi" kategorisinde ilçe, il ve Türkiye birinciliğine layık görüldü. • İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği "Eğitimde İyi Örnekler Projesi" kapsamında 2013 yılında 1 proje, 2016 yılında 3 projemiz paylaşım sergisine katılmaya hak kazandı. • MEB Strateji Geliştirme Bakanlığının düzenlediği “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” projesinde 2015 yılında 1 projemiz kurumsal alanda,1 projemizde bireysel alanda bölge birinciliği ile ödüllendirildi. • MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması" projesinde 2016 yılında etkinlik dalında 1 projemiz mansiyon ödülü aldı ve 1 projede Fikirler Yarışsın Engeller Aşılsın dergisinde yayınlandı. • 2016 yılında okulumuzdaki iş güvenliği alanında yaptığımız çalışmalar neticesinde OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ sertifikasını almıştır. • 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Eğitimde ve Öğretimde Yenilikçilik Ödüllerinde kurumsal kapasite alanında ´Bahane Değil Hizmet Üretiyoruz´ adlı projeyle İstanbul Bölge Birinciliği alma başarılarını göstermiştir. • MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün düzenlediği "2.Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışmasında" 2 projemiz kitapta yer aldı. • 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün düzenlediği Eğitimde İyi Örnekler Yarışmasında "Bir Adım Ötesi" ve "Okuyan Aile, Okuyan Çocuk" projelerimiz İyi Örnekler Paylaşım Sergisine katılmaya ve ödüle hak kazanmışlardır.

Öğretmen :49

 Öğrenci :220

 Derslik :19

Saatler :07:20 11:40

Bağlantı :Fatih Projesi Fiber İnternet

Isınma :Doğalgaz

Servis :Taşımalı eğitim kapsamında okulumuz öğrencileri servis ile ücretsiz olarak taşınmaktadır.

Ulaşım :E5 istikametinde İçmeler Köprüsünden Aydınlı Yolunu takip ederken ilk ışıklardan sağa dönüldüğünde 100 metre sonra soldadır.

Yerleşim Yeri :Yayla Mah. Şinasi Dural Cad. No:51 Tuzla/İstanbul

İl /İlçe Merkezine Uzaklık :Merkez

Sportif Etkinlikler :Okulumuzdaki spor etkinlikleri, 2006’dan beri Vala Gedik İlköğretim Okulu ve İş Okulu Gençlik Ve Spor Kulübü çatısı altında devam etmektedir. Kulübümüz voleybol ve bowling braşlarında milli sporcular yetiştirmiş, bireysel ve takım sporlarınki pek çok branşta (atletizm, yüzme, basketbol, masa tenisi, bocce, bowling, voleybol, futbol) bölgesel, ulusal ve uluslararası anlamda başarıya imza atmıştır. Kulübümüz halihazırda bünyesinde bulunan 73 lisanlı sporcumuzla spor etkinliklerine aktif olarak devam etmektedir.

Proje Çalışmaları :Okulumuz bölgesel, ulusal ve uluslararası pek çok yarışmaya hazırlanan projeler ile katılım göstermektedir. Bununla birlikte okulumuzda İstanbul İl MEM´in gerçekleştirdiği Veli Akademileri, Farklılıklarımla Yaşıyorum, Umudum Öğretmenim, Geleceğim Okulda, Bir Dileğim Var, Dilek Ağacı ve Değerler Eğitimi isimli projeler de yürütülmektedir.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri :Okulumuzun Erasmus+ KA101 ve KA102 kapsamında hazırlanan iki projesi 2018 yılında AB tarafından hibe desteği görmüştür. “Hortikültürel Terapi İçin Avrupa” isimli projemizde 7 personelimiz İngiltere’de hortikültürel terapi konusunda eğitim almıştır. “Seramikte Sgraffito ve Mayolika Tekniği İçin Engellilerde Avrupa’da Staj” isimli projemizde seramik alanında eğitim gören 12 öğrencimiz İtalya ve İspanya’da iki haftalık staj faaliyetine katılmıştır.