Telefon :0 216 576 84 78

Belgegeçer :0 216 576 02 72

WEB:http://mfi.meb.k12.tr

Adres :İnönü Mahallesi Ulusu Caddesi No64 Ataşehir

VİZYON :Biz Şehit Öğretmen Mehmet Fidan İlköğretim Okulu olarak her çocuğun içinde onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

MİSYON :İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta, yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişim ve gelişime açık, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı ve özgün düşünebilen; hoşgörülü, katılımcı, sorumluk sahibi bireyler yetiştirmek amacımızdır.

BAŞARILAR :

Öğretmen :50

Rehber Öğretmen :

Öğrenci :1138

Derslik :36

Fen Labaratuarı:1

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :1

Spor Salonu :0

Saatler :09:00 - 14:20

Bağlantı :ADSL (1 Mbit)

Ulaşım :Okulumuza toplu taşıma araçlarını ile gelebilmeniz için ; 19,19S,319,14S - Kadıköy İETT hattı , Kadıköy-Yeditepe Üni. dolmuş hattını kullanabilirsiniz.

Yerleşim Yeri :İnönü Mah. Ulusu Cad. Ataşehir

İl /İlçe Merkezine Uzaklık :5 km