Telefon

Santral : 02165738171 Müdür Telefon : 02165736101

Belgegeçer

02165736101

WEB

http://atasehirlionsoemem.meb.k12.tr

Adres

Küçükbakkalköy Mh.Uzay Sk.No1 Ataşehir / İSTANBUL

Vizyon

Özel eğitime ihtiyacı olan hafif düzeyde eğitilebilir bireylerin seviyelerine uygun aydınlık bir Türkiye için mesleki ve teknik eğitim alanında yetenekleri doğrultusunda saygın, üretken, kendisine, ailesine ve topluma yararlı, üretici birer birey yetiştirmek için mümkün olan en üst seviyeye gelmesini amaçlayan önder bir kurum olmak.

Misyon

Okulumuz özel eğitim gerektiren öğrencilerimizin;Milli ve Evrensel değerleri benimseyerek, yeterlilik ve yetenekleri doğrultusunda ve ölçüsünde, yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, işe ve mesleğe hazırlamak, yetenekli ve kendi kendine yetebilecek seviyeye getirerek yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, iş ve meslek alanlarına ve yaşama hazırlamaktır.

Başarılar

1.MD 118-Y LİONS İŞ OKULLARI TURNUVASI NİSAN 2012 1. LİK KUPASI ALDIK. 2.OKULUMUZ İLK MEZUNLARINI 44 ÖĞRENCİ Yİ 2012/2013 YILINDA VERMİŞTİR. 3.OKULUMUZ MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİNDEN KADROLU İŞE YERLEŞENLER OLMUŞTUR. 1.MERT EMRE GÜRSOY ATAŞEHİR SAHAN VEGA RESTAURANT’ A KADROLU OLARAK YERLEŞMİŞTİR. 2.SERKAN YILDIRIM ATAŞEHİR’ DE ÇALLI GIDA’ YA KADROLU OLARAK YERLEŞMİŞTİR. 3.SERCAN YILIDIRIM ATAŞEHİR’ DE ÇALLI GIDA’ YA KADROLU OLARAK YERLEŞMİŞTİR. 4.ENES YILMAZ BİM ÜMRANİYE ŞUBESİNE KADROLU OLARAK YERLEŞMİŞTİR. 5.CAHİT CANÇOBAN ÜLKER FİRMASINA KADROLU OLARAK YERLEŞMİŞTİR. 6.AHMET ASLAN İMES KIRKPINAR LOKANTALARI’ NDA KADROLU OLARAK YERLEŞMİŞTİR. 7.KADİR BAY ANAS İNŞAAT’ A KADROLU YERLEŞMİŞTİR. 8.FURKAN TARAKÇI LC WAİKİKİ SANCAKTEPE MAĞAZASINA KADROLU YERLEŞMİŞTİR. 9. LC WAİKİKİ SULTANBEYLİ MAĞAZASINA KADROLU YERLEŞMİŞTİR. 10.KADİR YILMAZ A-101 MAĞAZASINA KADROLU YERLEŞMİŞTİR.

Öğretmen :18

Rehber Öğretmen :1

Öğrenci :87

Derslik :8

Müzik Sınıfı :1

Resim Sınıfı :1

BT Sınıfı :0

Misafirhane :0

Kütüphane :0

Fen Labaratuarı :0

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :0

Atölye-İşlik :6

Spor Salonu :0

Öğretim Şekli :TAM GÜN NORMAL EĞİTİM

Yemekhane :1

Kantin :0

Revir:0

Bahçe :1

Saatler

09:20-14.40

Isınma

Doğalgaz

Bağlantı

ADSL (1 Mbit)

Pansiyon Bilgileri

Pansiyon Yoktur

Lojman

Yok

Ulaşım

Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Çekmeköy, Sultanbeyli,Kartal gibi bölgelerden okulumuza direkt ulaşım mevcuttur. Bir çok otobüs ve minibüsün geçiş güzergahında bulunmaktayız.

Yerleşim Yeri

Okulumuz, Ataşehir Anadolu Lisesi (Eski Adı ile Su Deposu) Durağına yakın,aynı zamanda Ataşehir Anadolu Lisesinin Karşısında, Tapu Dairesinin Arkasında bir noktada yer almaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

İstanbul il merkezine uzaklığı 12.70 km mesafede yer almaktadır.İlçe merkezine ise yaklaşık 500 m. uzaklıktadır.

Sportif Etkinlikler

Futbol

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

AB PROJELERİ, KALKINMA AJANSI PROJELERİ