Telefon

0216 548 10 00

Belgegeçer

0216 548 10 01

Eposta

WEB

http://kfkio.meb.k12.tr

Adres

Atatürk Mah. 2. Cad. No 4 Ataşehir/İstanbul ULAŞIM Kadıköy den 14/A 14/AK 14/S 14/T 19/E 19/ES 19/SB 19/T 19/Y Üsküdar dan 320/A Ayrıca Dudullu Bostancı Çiftlik Minibüsleri/Çiftlik Durağı

Vizyon

İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun. Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Öğrenenler, öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın. Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon

Türk milletinin millî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, bireysel yeteneklerini ve öğrenme stillerini dikkate alarak öğrenen, bilgili, becerili ve özgüvenli olan, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışı kazanan, Türk milletini çağdaş uygarlığın yapıcı ve saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak için varız.

Başarılar

Öğretmen :34

Rehber Öğretmen :0

Öğrenci :940

Derslik :30

Müzik Sınıfı :0

Resim Sınıfı :0

BT Sınıfı :0

Misafirhane :0

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı :0

Hazırlık Sınıfı :0

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :0

Spor Salonu :0

Öğretim Şekli :Tam gün

Yemekhane :1

Kantin :0

Revir:1

Bahçe :1

Saatler

0900-17:05

Isınma

Doğalgaz

Bağlantı

ADSL (1 Mbit)

Yabancı Dil

İngilizce

Lojman-

Ulaşım

Yerleşim Yeri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

1KM