Telefon:(0212) 780 02 20

Belgegeçer:0212 780 02 20

WEB:http://arnavutkoyosmangaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres:Hadımköy Mah. Cahit Sıtkı Tarancı Cad. Kiptaş 1. Etap Evleri, Hadımköy

Vizyon

Osman Gazi Ortaokulu olarak Vizyonumuz; Eğitim Yönetiminin bilimsel gerekliliklerine uyan, sürekli kendini sorgulayan ve geliştiren, kurum içi dinamiklerini en etkin şekilde harekete geçiren, bilişim çağının standartlarını yakalamış, toplumun sosyal, kültürel ve sanatsal ihtiyaçlarını tespit edebilen, bu ihtiyaçlara çözüm bulma irade ve yeterliliğini kazanmış, geleceği şekillendire bilecek donanım ve cesarete sahip öğrenciler yetiştiren, yerellikten evrenselliğe ulaşmayı hedef edinen, önümüzdeki yıllarda en çok tercih edilen, Çağdaş Bir Eğitim Kurumu haline gelmektir.

Misyon

Osman Gazi Ortaokulu olarak misyonumuz; evrensel, çağdaş ve yaratıcı düşüne bilen, bilim ufuklarını genişlete bilen, geleceği sağlam temeller üzerine kurabilen, kendisiyle, çevresiyle ve doğayla barışık, üreten, sorgulayan, sorumluluk alabilen, hakkını araya bilen ve arayanlara saygı duya bilen, ahlaken, ruhen ve bedenen olgunlaşmış bireyler yetiştirmektir.

Başarılar

Teog 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Türkiye Birincisi

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen :52

Öğrenci :887

Derslik :35

BT Sınıfı :1

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı :1

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :Normal

Saatler:09:00-15:10

Isınma:Doğalgaz

Bağlantı:ADSL (1 Mbit)

Lojman - YOK

Ulaşım

Sabah saat 05:00´den Akşam 10:00´a kadar Yenibosna´a her 5 dakikada Hem Özel Halk Otobüsü hem de Belediye otobüsleri kalkmaktadır. Aynı zamanda Topkapı´a kadar dolmuşlar gitmektedir.

Servis Bilgisi

Yerleşim Yeriİstanbul´un Arnavutköy İlçesine bağlı TOKİ ve KİPTAŞ konutlarının bulunduğu, konutlar içinde çevre düzenlemelerinin yapıldığı, havası temiz, ulaşımı kolay, ev kiralarının uygun olduğu küçük şirin bir yerleşim yeri.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık:

Arnavutköy İlçe Merkezine Uzaklık 13 km İstanbul İl Merkezine Uzaklık 48 km ´dir