FLORYA REPUBLIKA

Adres: Beş Yol Mahallesi / Cami Sokak No:20 34295 Sefaköy / Küçükçekmece

Tel: +90 212 924 43 00

Fax: +90 212 924 42 00

E-Posta: [email protected]

Web: https://www.republika.com.tr/florya.php

ÜNİVERSİTELERE MESAFESİ 

Aydın Üniversitesi 350 m

Arel Üniversitesi 1 Km

İstinye Üniversitesi 8 Km

Yeni Yüzyıl Üniversitesi 8 Km

Kültür Üniversitesi 4 Km

Biruni Üniversitesi 12 Km

Yeni hayatına başlarken Republika’yı seçmek için öyle çok nedenin var ki… Republika’nın modern tasarımlı konforlu odalarında 5 yıldızlı otel standartlarında ağırlanırsın. Senin için çalışan, senin için düşünen, her konuda danışabileceğin, 24 saat hizmet alabileceğin sıcak, samimi, enerjik bir ekiple birliktesin. Zengin sosyal aktiviteler ile sadece öğrenciliği değil hayatı da dolu dolu yaşarsın. İstanbul’un saygın üniversitelerinin ve şehrin önemli noktalarının çok yakınındasın. 7/24 kamera sistemi ile korunan, elektronik kart girişli ve her alanda en son teknolojilerin kullanıldığı altyapı ile güvendesin. Yüksek hızda ücretsiz internetle her zaman online’sın.

Son teknoloji ekipmanlarla donatılmış Republika Fitness Center’da daima formdasın. Elektrik, su, ısınma, soğutma, mobilya, internet ve temizlik masraflarıyla uğraşmaz, faturalarla boğuşmaz, sadece derslerine odaklanırsın.

Republika’da yemek daima hazırdır. Sana, sadece sabah, öğle ve akşam sunulan nefis seçenekler arasından seçim yapmak kalır.

Sinema odasında DVD keyfi mi, terasta havuz sefası mı? Dilersen oyun odasında birkaç set masa tenisi, bilardo ya da PlayStation seansı… Veya hobi odasında yaratıcılığını geliştireceğin uğraşlar… Hangisini seçersen seç, Republika’da iyi vakit geçirmenin bir yolunu mutlaka bulursun.

Özel olarak tasarlanmış rahat, sakin ve sessiz etüt odası ile Republika’da başarıyla aranda hiçbir engel kalmaz. Özel eşyaların için depo ve çamaşırların için çamaşırhane/ütü odasıyla ile her konuda pratik, her konuda rahatsın. Ve tabii en önemlisi Republika’nın çok renkli, çok sesli, çok keyifli ortamında farklı ülkeler, şehirler ve üniversitelerden gençlerle kuracağın dostluklar, yeni arkadaşlıklar için çok şanslısın.