BÜYÜKÇEKMECE REPUBLIKA

Adres: Alkent 2000 Mahallesi Hadimköy Yolu Cad. No: 147 34500 Büyükçekmece / İstanbul

Tel: +90 212 867 97 97

Fax: +90 212 867 96 96

E-Posta: [email protected]

Web: https://www.republika.com.tr/buyukcekmece.php

ÜNİVERSİTELERE MESAFESİ 

Gelişim Üniversitesi 9 Km

Beykent Üniversitesi Hadımköy Kampüsü 1,7 Km

Beykent Üniversitesi Avalon Kampüsü 6,5 Km

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa 4 Km

Republika Academic Aparts, misafirlerine rahat ve sessiz bir ortamda calışmalarına imkan sağlayacak özel olarak tasarlanmış toplantı alanı, keyif alabilicekleri eğlence salonu (masa tenisi, bilardo vb.) sunmaktadır.

Spor sağlıklı yaşamanın en önemli koşuludur. Sağlık dışında da konsantrasyonu arttırır, özgüveni yükseltir, sosyal ilişkileri kuvvetlendirir ve hayata hazırlar.

Son teknoloji ekipmanlar ile donatılmış ve modern mimarisiyle Republik Fitness Center misafirlerine bu imkanı sağlar.

Yemek hazır! Republika misafirleri masaya oturdukları anda yemek hazırdır. Tıpkı evlerindeki gibi. Ama aslında biraz farklı. Burada menuden istedikleri yemekleri seçerler. Kafeterya: Ev yemeklerinden zengin kahvaltı menüsüne, misafirleri evlerinden uzak hissettirmeyecek bir mekan.

Republika Academic Aparts, İstanbul’da üniversite öğrencilere özgü, yepyeni bir yaşam alanı olarak tasarlanmış, Türkiye’nin bu alanda ilk projesidir.

Republika Academic Aparts işletmeleri özgün tasarımları, tüm detayları düşünülmüş fonksiyonları, şehrin önemli noktalarına ve fuar alanlarına olan yakınlığı ve her alanda en son teknolojinin kullanıldığı altyapısı ile güvenli, dinamik, modern ve yaşanabilir sosyal alanlar sunmaktadır.