Telefon:02122421300

Belgegeçer:02122423883

Eposta:Göndermek için tıklayınız

WEB:http://vehbikocvakfimtal.meb.k12.tr

Adres:Meser Burnu Caddesi No45 Sarıyer İstanbul

Başarılar:19 Mayıs tarihinde yapılan Pizza Yarışmasında öğrencilerimizden Feyza AL ve Kemal PEKŞEN bronz, Muhammet KOÇAK altın madalya ile ödüllendirilmiştir.

 Öğretmen :27

 Öğrenci :321

 Derslik :13

 Atölye-İşlik :2

 Konferans Salonu :1

 Spor Salonu :1

Saatler:08:30 - 16:25

Isınma:Doğalgaz

Bağlantı:Fatih Projesi Fiber İnternet

Yabancı Dil:İngilizce Almanca

Ulaşım:Sarıyer Merkez´e gelen her Otobüs ve Minibüs okulumuz önünden geçmektedir.

Servis Bilgisi:Yok

Yerleşim Yeri:Okulumuz Sarıyer Merkez´de bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık:Okulumuz Sarıyer Merkez´de bulunmaktadır.

Kontenjan Bilgileri:90

Taban-Tavan Puan Bilgileri:2019-2020 yılı Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı Taban Puanı : 278,6317 Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 277,4423

Okulun Sınav Başarı Durumu:2018-2019 yılında mezun olan 86 öğrencimizin 7´si lisans, 35´i önlisans programına yerleşmiştir.

Sınavlara Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi:2018-2019 Yılı %49

Sportif Etkinlikler:Okulumuz bünyesinde futbol, kız voleybol, kız masa tenisi, erkek satranç, erkek atletizm, erkek boks ve bando takımlarımız bulunmaktadır. Bu takımlarımız her yıl il ve ilçede düzenlenen spor müsabakalarına katılmaktadır.

Proje Çalışmaları:Okulumuzda her yıl Kasım ve Mart aylarında Matematik öğretmenimiz Gülten CAN ve öğrenciler tarafından okulu çiçeklendirme projesi yapılmaktadır.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri:1) T.C Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan "Farklı Kültürler Farklı Tatlar" adlı Mesleki Eğitim/ Okul Eğitimi projemiz kapsamında 10 öğrencimiz Müdür Yardımcısı Banu ERGUN ile birlikte Hollanda’ya gitmişlerdir. 2) TC Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan"Başarısız ve Risk altındaki Öğrencilerin Mesleki Eğitime Kazandırılması için Personel Eğitimi" adlı Mesleki Eğitim / Okul Personel Eğitimi projemiz kapsamında 6 öğretmenimiz Almanya Düsseldorf, 6 öğretmenimiz de Çek Cumhuriyeti Prag şehirlerine gitmişlerdir. 3) TC Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından desteklenmeye değer bulunan"Başarısız ve Risk altındaki Öğrencilerin Mesleki Eğitime Kazandırılması için Personel Eğitimi" adlı Mesleki Eğitim / Okul Personel Eğitimi projemiz kapsamında 5 öğretmenimiz İngiltere Cambridge' e gitmişlerdir.