Başarılar: 2017-2018 İstanbul Okulları Tiyatro Alanında Birincilik, 2017-2018 Yılı Yks Mekatronik Mühendisliği,İletişim Fakültesi,İşletme Fakültesi

Saatler: 08:30-16:40

Isınma: Kalorifer-Doğal Gaz

Bağlantı: Adsl (16 Mbit Ve Üzeri)

Yabancı Dil: İngilizce

Servis Bilgisi: Okulumuz Servisi Mevcuttur.

Sportif Etkinlikler: Her Yıl Boks Turnuvalarında Şampiyonluk Kazanan Okulumuz Basketbol,Voleybol,Futbol.Masa Tenisi Turnuvaları Düzenlemektedir.

Bilimsel Etkinlikler: Kimya Haftasında Etkinlikler Düzenlenmekte Çevre Okullar Etkinliklerimize Davet Edilmektedir. Öğrencilerimizin Yıl Boyunca Yaptıkları Projeleri Yıl Sonunda Sergiye Açılmaktadır.

Proje Çalışmaları: Ab Projeleri,Tübitak Projeleri,Meb Ve Belediyenin Açtığı Yarışmalar

Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2018-2019 Erasmus Plus + Ka 102 Metallerin Nano Teknoloji İle Kaplanması

Kontenjan Bilgileri: Okulumuz Teknik Kimya,Kimya,Bilişim Ve Harita Alanlarında En Yüksek Puanlı Başvuruları Kabul Etmekte Ve Kontenjan Boşlukları Bulunmamaktadır.

Diğer Hususlar: Okulumuz Öğrencileri 12.Sınıfta Kimya Alanında;Arçelik,Basf-Henkel,Pulrca,Atabay,Unilever,Sandoz,Kent,Betek Boya,Evyap,Balparmak,Biofarma,Pfizer,... Harita Alanında;Tapu Kadastro Genel Müdürlükleri,Belediyeler Bilişim Alanında;Belediyeler,Teknosa,Carrefoursa,Teb Ekonomi-Vakıf Bank Genel Müdürlükleri Gibi Büyük Firmalar Tarafından Her Yıl Tercih Edilmektedirler.

Telefon - 02163242721

Belgegeçer - (216) 324 7466

Web - http://seyhsamiltem.meb.k12.tr

Adres - Ünalan Mh. Ayazma Cd. No2 34700üsküdar/İstanbul

Öğretmen :59

Öğrenci :663

Derslik :23

Atölye-İşlik :8

Konferans Salonu :1

Fen Laboratuvarı :1

Bt Sınıfı :1

Müzik Sınıfı :1

Resim Sınıfı :1

Kütüphane :1

Revir:1

Yerleşim Yeri - Ünalan M.Ayazma C.No:2 Üsküdar/İstanbul

Ulaşım: Okulumuz Ulaşım Açısından Oldukça Kolay Ulaşılabilecek Bir Konumdadır. E-5 Karayolu Üstünde Göztepe Kavşağını Geçince Medeniyet Üniversitesi Yanındadır. Göztepe Kavşağına, Uzunçayır Metrobüs Durağına, Ünalan Metro Durağına Ve Medeniyet Üniversitesi Otobüs Durağına Yürüme Mesafesindedir. Okulumuza Her Lokasyondan Otobüs Ve Minibüsle Ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık: Okulumuz Üsküdar İlçe Merkezine 7, Kadıköy İlçe Merkezine 3 Km Mesafededir.