Yer: Yedikule Hisarı , İstanbul
Tarih: 17 Haz 2023 - 17 Haz 2023
Saat: 21.00

Bilet

Yıldız Tilbe Stadyum Konseri Yıldız Tilbe Stadyum Konseri

Motown Records Ceo'su Berry Gordy başarılı becerileri ile Beyaz kesimlere Siyahî insanları tanıtan ilk insanlardan birisiydi. 1976 yılında grup adını "Jacksons" olarak değiştirmek üzere, Motown'dan CBC'ye geçtiler, fakat aralarından sadece Jermaine Motown'da kalmayı tercih etti ve gruba onun yerine Randy katıldı. ve grup bu yıllarda da hit şarkılar çıkarmaya devam etti, "Enjoy Yourself", "Shake Your Body (Down to the Ground)", "Show You the Way to Go", ve "Blame It on the Boogie". Philadelphia International Records etiketi altında iki yıl sonra, Epic Records ile sözleşme imzayan grup, söz yazarlığı, koreografi ve klip çekimleri'yle iddali bir şekilde hit şarkılar çıkarmaya 1980'lerde de devam etti "Can You Feel It", "This Place Hotel", "Lovely One", ve "State of Shock". 1989 yılında yayınlanan 2300 Jackson Street adlı albüm Michael ve Marlon olmadan kaydedildi. Albümle aynı adı taşıyan şarkının klibinde tüm Jackson ailesi oynamıştır. fakat albüm satışları tam bir hayal kırıklığı yarattı, ve yıl sonunda grup kendi plak şirketlerini kurdular. grup 1990 yılında resmen dağılmıştır, fakat grup son kez Eylül 2001'de Michael Jackson: 30th Anniversary Special adlı Michael Jackson'ın konserinde bir araya gelmiştir. Randy konserinde az bir bölümünde yer aldı. 2009 yılında Michael'ın ölümünden sonra grup Unity Tour kapsamında 2012 yılında tekrar bir araya geleceklerini duyurdular.

REEL 2 REAL
Projenin çekirdek üyesi, çocukluğunun bir bölümünü Kolombiya'da ve ayrıca Union City, New Jersey'de geçiren New York City'den yapımcı ve DJ Erick Morillo'ydu. Reel 2 Real olarak ilk sürüm, 1992'de ABD Dans Listesinde bir hafta 1 numarada kalan "The New Anthem" idi.

Dans listesinde 8 numaraya kadar yükselmesine rağmen, Reel 2 Real en çok The Mad Stuntman olarak da bilinen Trinidadlı ekmek kızartma makinesi Mark Quashie'nin yer aldığı "I Like to Move It" şarkısıyla tanınır. Şarkı 1994'te Billboard Hot 100'de 89 numaraya kadar yükseldi. Single listesinde 3 numaraya yükseldiği Almanya'da, 5 numaraya yükseldiği Birleşik Krallık'ta ve Fransa ve Hollanda'da zirveye ulaştığı yerde başarılı oldu. bir numara. Şarkı daha sonra 2005 animasyon filmi Madagaskar'da kullanılacaktı ve komedyen Sacha Baron Cohen tarafından kaplandı, ancak Morillo tarafından üretildi ve 2005'te bir kez daha hit oldu ve film serisinin tema şarkısı oldu. Toplamda, The Mad Stuntman, Reel 2 Real'in en iyi 10 dans parçasından dördünde yer aldı. Daha sonraki single'larda Barbara Tucker, Charlotte Small ve Proyecto Uno yer aldı. Reel 2 Real takma adı terk edildi.