2018 yılını, Selami Şahin’in unutulmaz şarkıları ve özel gala menüsü eşliğinde, muhteşem bir kutlamayla karşılamak için CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul’a davetlisiniz. Sizler muhteşem bir menü ve limitsiz eğlence ile 2018 yılını karşılarken , çocuklarınız kendileri için özel olarak hazırlanmış çocuk menüsü ve animasyon ekibiyle en az sizler kadar mutlu olacak. Harika bir eğlence sonrası ise muhteşem Boğaz manzaralı Hezarfen Teras'taki yeni yıl brunch'ımızla kendinizi şımartabilirsiniz.
(Oda konaklama fiyatımız , gala akşamında C kategoride bulunan masalar için geçerlidir.)

YILBAŞI GALA MENÜSÜ

Yeni yılı karşılarken, eşsiz müzik ziyafetine Executive Chef Eyüp Çevik'in yılbaşı özel gala menüsü eşlik ediyor.

Başlangıç

Yer elması çorbası ve kaz ciğerli kıtır ekmeği , keçi peynirli füme somon sarma, zeytinyağlı ve deniz yosunlu levrek balığı poşe, kılıç balığı lakerda ve dragon meyveli avokado ezmesinden oluşan deniz mahsülleri üçlemesi 

Ara sıcak

 Kestane soslu ördekli baklava böreği , menünün yıldızı leblebi püresi, porçini mantarı, kuşkonmaz uçları ve kırmızı şarap sosu eşliğinde servis edilecek fırında pişirilmiş dana yanağı.

Tatlı

Tahin sosu ve cevizli dondurma ile servis edilen organik çikolata ve balkabağı mus ile gerçekleşiyor.

YENİ YIL BRUNCH'I EŞLİĞİNDE KONAKLAMA PAKETLERİ

CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul, hafta sonunu keyfiyle birleştirmek isteyenler için ise özel konaklama paketleri sunuyor. Süitlerde konaklayan misafirlerin kişiye özel hizmet alacakları 'Butler Servisi' ile de, kendilerini şımartarak ayrıcalıklı bir haftasonu geçirebilecekleri konaklama deneyimi; lüks, konfor ve benzersiz Boğaz manzarasını bir araya getiriyor.

Yeni yılın ilk sabahını da Gümüşsuyu Restaurant'ta 'yeni yıl brunch'ı ile karşılayanlar için eşsiz lezzetler hazırlanıyor. Göz alıcı brunch büfesi füme balık çeşitlerinden soğuk et istasyonuna; zengin suşi çeşitlerinden, döner, pide, kuzu pirzola gibi sıcak ürünlere kadar bir çok farklı lezzeti barındıyor. Fırında pişirilmiş hindinin de istasyondan servis edildiği yeni brunch'ına; çilekli pannacotta, profiterol, kaymaklı kabak tatlısı ve dondurma çeşitleri gibi tatlılar da renk katıyor.

Adres: Gümüşsuyu Mah. İnönü Cad. No: 8 34437 Istanbul, Turkey

Telefon: 
​+90 (212) 377 88 88