Sinema ve Psikoloji Atölyesi Müze Gazhane’de başlıyor! Sinema ve Psikoloji Atölyesi Müze Gazhane’de başlıyor!

Maya Perest - Birkan Nasuhoğlu
15 Haziran 2023, 19:00
Atlas Köyü
Bilet Seçenekleri
Tam
160,00 ₺
İndirimli
120,00 ₺
Hakkında
Maya Perest 
İzmir’de doğdu. Çocukluğunda Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Piyano bölümünde müzik eğitimi aldı. İlk bestelerini on yaşında yaptı. Çocukluğu ve ilk gençliği boyunca beste yapmaya devam etti. Fransa’da yaşadığı öğrencilik yıllarında Türkçe, Fransızca ve İngilizce dillerinde besteler yaptı. Piyanonun yanı sıra gitar, mandolin, bağlama, cura ve ukulele çalmayı öğrendi. 2022 yılında Sony Music Türkiye ile ilk kontratını imzalayan Maya Perest’in müziği kadim temalardan besleniyor. 
 bilet
 
Birkan Nasuhoğlu 
Birkan Nasuhoğlu, 2017 yılında yayınladığı Varsa Yoksa parçasıyla başladığı solo kariyerinde ‘folk’ müziğinden izler taşıyan güçlü şarkı sözleri ve besteleriyle ön plana çıktı. Bi’Fazla, Anlat Ona, Hani Dersin Ya Tamam, Diken gibi milyonlarca dinlenmeye ulaşan parçaların sahibi olan müzisyen; Gökhan Türkmen, Elçin Orçun, Dilhan Şeşen gibi başarılı müzisyenlerle ortak çalışmalar yayınladı. 
Nasuhoğlu, şarkı sözlerinde olduğu gibi kayıt sürecinde de müziğinin olabildiğince samimi ve yalın olmasına özen gösteriyor. Yedinci Ev grubunun da vokali ve aynı zamanda tüm parçalarının söz ve bestecisi olan müzisyenin ilk solo albümü "ne çok şey birikti içimde" 11 Mart 2022’de yayınlandı. 2022 yılını aralık ayında yayınladığı 3 şarkılık EP ile kapatan sanatçı, solo ve Yedinci Ev olarak iki ayrı koldan yeni şarkılarını yayınlamaya devam ediyor. 


Etkinlik Kuralları
ATLAS KÖYÜ ETKİNLİK KURALLARI 
- Festival alanı kapıları etkinlik başlamadan bir saat önce açılacaktır. 
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır. 
- 10 yaş ve altı katılımcılar ebeveynleri eşliğinde ücretsiz giriş yapabilirler.  
- İndirimli bilet satın alan kişiler etkinlik alanına giriş esnasında belgelerini ibraz etmesi gerekmektedir. 
- Organizatör etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. 
- Etkinlik süresince biletinizi saklamanız gerekmektedir.  
- Etkinlik alanında oturma düzeni yoktur, kamp sandalyeleri ile giriş yapabilirsiniz.  
- Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilememektedir. 
- Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.  
- Etkinlik alanında uygun olmayan davranışlarda bulunan kişiler bilet iadesi yapılmadan dışarıya çıkarılacaktır. 
- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır. Etkinlik alanı girişindeki güvenlik görevlileri, katılımcıların çanta ve bagajlarını arama ve etkinlik kuralları dışındaki maddeleri içeriye almama hakkına sahiptirler. 
- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera, drone kamera ve fotoğraf makinası vb.), Selfie Stick ve GoPro çubukları vb. materyaller alınmayacaktır. 
- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup katılımcı etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir. 
- Bilet satın alan katılımcı, etkinlik kurallarını da kabul etmiştir. Herhangi bir kural ihlalinde bilet iadesi yapılmaksızın etkinlik alanından çıkartılacaklarını kabul etmişlerdir. 
Mekan
location-image
Atlas Köyü
Atlas Mh., 16110 Nilüfer / Bursa