Başlangıç Tarihi

10 Aralık 2022 Cumartesi 14:00

Ferit Odman ile Ücretsiz Endüstrimantal Masterclass Ferit Odman ile Ücretsiz Endüstrimantal Masterclass

https://biletino.com/tr/e-j7m/katarsis-gel-yeniden-baslayalim-ankara/

Bitiş Tarihi

10 Aralık 2022 Cumartesi 17:00

Konum

Demonti Hotel, Akay Cad. No:8, Çankaya, Ankara

Gel Yeniden Başlayalım!

Sen doğmadan sana aktarılanlar, doğum hikayen, çocukluk döneminin travmaları ve zor anıları, büyüme hikayendeki kırılma noktaları seni gerçek sen mi yaptı? Bunca yük, sana yüklenen kaygı ve üstlendiğin rollerin arkasındaki sen kimsin? Özün nasıl?

Bu sefer senin “Katarsis”in için buluşalım.

Gel, hem dertleşelim hem yüzleşelim.

Özünü, kirlenmemiş öz benliğini ve gerçek “sen”i konuşalım!

Hem konuşalım hem de birlikte yapacağımız çalışmalarla geçmişini, şimdini ve gelecekte gideceğin yolu yeniden keşfedelim.

Hayatına daha yüksüz ve daha güvenli devam edebilmek için,

“Gel Yeniden Başlayalım!”

KONUŞMACI

Klinik Psikolog GÖKHAN ÇINAR

İstanbul doğumlu olan Gökhan Çınar Psikoloji eğitimini Haliç Üniversitesi’nde burslu olarak tamamladığı yıl klinik psikoloji yüksek lisans programına kabul edildi.Lisans eğitimi süresinde ve sonrasında Balıklı Rum Hastanesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde nevroz ve psikoz servislerinde stajına devam etti. 10. Ulusal Psikoloji Öğrencileri kongresine ‘Ergenlerin Meslek Yönelimi’ ve ‘Mesleki Adanmışlık’ konuları ile katıldı.Türk Psikologlar Derneği’nde “Bilişsel Davranışçı Terapi” eğitimi sonrasında Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımında süpervizyon almaya devam etti. Diğer yandan, aynı dönemde bireysel psikanalizinden geçmeye başladı. Sonrasında ise öncelikli olarak bir travma sonrası müdahale yöntemi olan EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) eğitimini tamamlayarak travmatik yaşam deneyimleri sonrasında psikoterapi müdahalelerinde çalışmalarını sürdürdü.Yetişkin, Ergen ve Çocuk Objektif/Projektif Testler eğitimini alarak bir çok kişilik, zeka, dikkat, gelişim ve algılama testinin uygulamasında yetkinlik kazandı.