Tarih
Cuma, 14 Ekim 2022 21:00
 Kategori
Protokol - ₺1.000,00
1. Kategori - Numarasız Oturmalı - ₺800,00
2. Kategori - Numarasız Oturmalı - ₺600,00
3. Kategori - Numarasız Oturmalı - ₺450,00

 Mekan
Yedikule Hisarı, İstanbul

Bilet

Backstage.ist Nft Event Market Sunar : 

Görkemli Yedikule hisarı, doyumsuz bir festival ile kapılarını 7 yıl aradan sonra tekrar açıyor. (www.7kule.live)

14 Ekim'de Gypsy Kings ve Dolapdere Big Gang’in ilk defa gerçekleştirecekleri sahne şovlarıyla hafızalara kazınacak.

6 Haziran'da Şef Hakan Şensoy yönetiminde Sinema Senfoni Orkestrası

9 Haziran'da Jacky Terrason, 

10 Haziran'da Vicktor Lazlo, 

11 Haziran'da Louis Winsberg Trio ve Arp virtüözü Victor Espinola

Jazz, Senfoni ve Oldies konseptleriyle gerçekleşecek festival ile

17 Haziran'da Michael Jackson'ın ilk grubu

Efsane Jacksons kardesler ilk defa Turkiye'ye geliyor. Jacksons kardeşler performansı öncesi unutulmaz grup Real 2 Real geceyi açacak.

Backstage.ist ana sponsorluğunda ve Power App basın sponsorluğunda gerçekleşecek Festival kapsamında Türkiye'de ilk defa NFT bilet ile etkinliğe giriş deneyimi de yaşanacak.

GIPSY KINGS 

Gipsy Kings, Güney Fransa'daki Arles ve Montpellier'den, çoğunlukla Katalanca performans sergileyen ama aynı zamanda İspanyolca'yı güney Fransız lehçeleriyle karıştıran bir grup flamenko, salsa ve pop müzisyenidir. Grup üyeleri Fransa'da doğmuş olsa da, ebeveynleri çoğunlukla 1930'ların İspanya İç Savaşı sırasında İspanya'dan kaçan İspanyol Romanları olan gitanos'du. Geleneksel flamenko müziğinden uzak bir şekilde türetilen pop odaklı bir müzik olan rumba flamenko'yu dünya çapındaki izleyicilere getirmeleriyle tanınırlar. Grup başlangıçta kendisine Los Reyes adını verdi.

DOLAPDERE BIG GANG

Dolapdere Big Gang, yerli ve yabancı şarkıları kanun, darbuka, klarnet, keman gibi sazlarla alaturka tarzda yorumlayan Türk müzik grubudur.Grup ilk olarak enstrümantal bir proje olarak kurulmuştur. Grubu oluşturan altı Dolapdereli İsmet Uraş, Samet Uraş, Ceyhun Darıcı, Semih Bekem, Volkan Kırıkkulak ve Şükrü Tırkış Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Kibariye gibi ünlü şarkıcıların arkasında çalmıştır. Rock şarkılarını Roman havasıyla yorumlama fikri ise grubun eski menajeri Önder Ulugür'e aittir. Ulugür ve grup üyesi Bekem askerde aynı orkestrada çalmış ve bu fikrin temelleri orada atılmıştır. Bekem, daha sonra çocukluk arkadaşlarına bu teklifi götürmüştür.

Hayko Cepkin Stadium Show Şimdi Sahnede! Hayko Cepkin Stadium Show Şimdi Sahnede!

Emir Yeşil(Vokal), Gökay SÜNGÜ (müzik yönetmeni, Klavye), İrfan Keçebaşoğlu (bas gitar), Mustafa Olgan (kanun), Yusuf Çalkan (keman, ud), Hasan Gözetlik (klarnet, trompet, trambon), Memduh Akatay (perküsyon) ve Hüseyin Ceylan (perküsyon)'dan oluşan nihai hali Gökay SÜNGÜ ve Önder ULUGÜR tarafından oluşturulmuştur. Sonraları gruba “Su Sonia Herring” gruba dahil olmuştur. Çıkan ilk albümleri sekiz hafta boyunca listelerde bir numara olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Grup, toplamda dört albüm çıkarmış, Türkiye ve dünyada üç yüz elliden fazla konser vermiştir. Grup Coca Cola, Microsoft, Belvedere Vodka, Hürriyet, Petrol Ofisi Air, Efes, International Press Institute ve Fenerbahçe gibi büyük markaların organizasyonlarında yer almıştır. Dünya çapında İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya’da da birçok kez konser vermişlerdir.