Hayko Cepkin Stadium Show Şimdi Sahnede! Hayko Cepkin Stadium Show Şimdi Sahnede!

''Bir Fikrim Var'' Bilimsel Yaratıcılık Atölyesi (4-6 Yaş)
Yer: School of Akmerkez by Wise Akademi , İstanbul
Tarih: 24 Mar 2023 - 7 Nis 2023
Bilet
Etkinliğe Dair
“Bir Fikrim Var” Bilimsel Yaratıcılık Atölyesi School of Akmerkez by Wise Akademi’de!

Tarih boyunca çok fazla buluş insanlığın hayatını kolaylaştırdı ve kolaylaştırmaya devam ediyor. Tüm bu buluşların temeli aslında bilim insanları yeni fikirleriyle doğdu. Peki ya yeni bir buluş yapacak olsaydık bu ne olurdu? Bu buluş insanların hayatını ne şekilde kolaylaştırabilirdi?Çocukların bol bol beyin fırtınası yapacağı, yeni buluşlar üreterek yaratıcılıklarına yaratıcılık katacağı bu eğlenceli atölyeye 4-6 yaş tüm çocukları bekliyoruz! Atölyeyi Wise Akademi’den Çocuk Gelişimi Uzmanı  Deniz Keklikçi yürütecektir.

Atölye süresi 45 dakikadır.

Yaş Grubu: 4-6 yaş

Oyun Grubu Lideri: Çocuk  Gelişimi Uzmanı  Deniz Keklikçi  

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi lisans ve Dil ve Konuşma Terapisi bölümü yandal mezunudur ve aynı üniversitede Çocuk Gelişimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Yüksek lisans tez araştırmasında " 3-6 yaş Çocuk Kitaplarında Cinsiyet Rolleri " üzerine çalışmıştır.Lisans eğitimi boyunca anaokulu, rehberlik araştırma merkezi,  özel eğitim, sosyal hizmetler alanlarında staj yapmış, buradaki farklı çocuk gruplarıyla çalışma deneyimi kazanmıştır.Mezun olduktan sonra özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde bir yıl çalışmıştır. Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Uyaran Eksikliği, Otizm Spektrum Bozukluğu, Down Sendromu gibi özel ihtiyacı olan çocuk gruplarıyla çalışmıştır. Avrupa Birliği "Sivil Düşün " programı kapsamında hazırlanan Nar Masalları Derneği Projesinde "Güneş Kasabası" isimli çocuk kitabının yazarıdır. Proje kitabın baskıları yapılarak Sevgi Evlerine hediye edilmiştir.Hürriyet Gazetesinde   gazeteci ve yazar Ömür Kurt'un köşesinde "Tutarlı Ebeveyn Olmak Neden Önemli" konulu yazısı yayınlanmıştır.

Şu anda Wise Akademide "Çocuk Gelişimi Uzmanı " olarak çalışmalarına devam etmektedir. Ebeveyn ve çocuklarla  yapılacak olan atölye çalışmaları için içerik üretmekte , aynı zamanda atölye eğitmenliği yapmaktadır.-Atölyelere sadece çocuklar katılmaktadır.