Tarih: Cumartesi, 08 Ekim 2022

Saat: 21:00
Mekan: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu

Bilet

Teoman, Bayhan Prodüksiyon organizasyonu ile 8 Ekim akşamı Harbiye Açıkhava sahnesine konuk oluyor. Harbiye Açıkhava Teoman konser biletiniz Passo'da.

TEOMAN

İstanbul Kavuştayı: Dolapdere Big Gang feat. Aleyna Tilki İstanbul Kavuştayı: Dolapdere Big Gang feat. Aleyna Tilki

Müzik kariyerine 1986 yılında kurduğu Mirage grubunda vokal yaparak başlayan Teoman, grup dağıldıktan sonra, Mavi Sakal, Indians, Black Rose, Işığın Yansıması gibi gruplarda yer almıştır.

1996 Roxy Müzik Yarışması’nda söylediği “Ne Ekmek Ne de Su” şarkısıyla en iyi beste ödülünü alırken, “Yollar” şarkısı ile en iyi söz ödülüne layık görülen Teoman, ilk albümü 1996 yılında yayınlanmıştır.

İkinci albümü “O”, 1998 yılında Universal Müzik ve NR1 Müzik etiketiyle yayınlandı. Üçüncü albümü “Onyedi”de “Paramparça”, “17” ve “İki Yabancı” en çok istek alınan parçalarından olmuş, 2000 yılında bu üç şarkının klibi Kral TV kanalının Top20 ve Top10 listelerinde birinci sıraya yükselmiştir. Teoman, aynı yıl içerisinde Altın Kelebek “En İyi Pop Sanatçı” ödülünü kazanmıştır.

2007 yılında “Söz Müzik Teoman” isimli yeni albümünde çeşitli sanatçılar Teoman’a ait şarkıları seslendirmiştir. Teoman, 2009 yılında “İnsanlık Halleri” ismiyle yepyeni bir albüm piyasaya sürmüştür.

2010’da Açık Radyo’nun dinleyici destek projesi “Radyo Şenliği” kapsamında özel bir program gerçekleştirerek alternatif medyaya destek vermiştir.

2011 yılında müziği bıraktığını duyurmasıyla dinleyicilerini üzse de, 2012 yılında yeniden müziğe döneceğini ilan etmiş ve Aylin Aslım, Şebnem Ferah gibi isimlerle düetlere imza atmıştır. Aynı yıl Ahmet Kaya’nın “Bir Eksiğiz” albümünde yer alan “Acılara Tutunmak” şarkısını seslendirmiş, 2015 yılında “Eski Bir Rüya Uğruna” albümünü yayınlamıştır.