İstanbul Kavuştayı: Duman Ücretsiz Konseri İstanbul Kavuştayı: Duman Ücretsiz Konseri

Tarih: 18 MART CUMARTESİ - 18:00

Mekan: Volkswagen Arena

Tamino, yeni albümü “Sahar” ile bir kez daha İstanbul’u büyülemeye geliyor.

+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali’ndeki performansıyla Parkorman’dan öte dünyalara adeta bir portal açılmasına sebep olan; sahnedeki dev varlığıyla seyircileri serseme çeviren Tamino, yoğun istek üzerine bir kez daha +1 coşkuyla Gezgin Salon’a konuk oluyor. Bu sefer Tamino’nun yeni albümüyle başrole yükseleceği konser, 18 Mart'ta Volkswagen Arena’da.

Yaşının ötesinde bir bilgelik taşıyan “Indigo Night”, “Habibi” gibi şarkılarıyla dinleyenleriyle sıkı bir bağ kurmayı başaran Tamino’nun 23 Eylül’de piyasaya sürdüğü ikinci albümü “Sahar”ın yankıları büyüyerek devam ediyor. Mısır’ın en ünlü şarkıcılarından ve film yıldızlarından Muharrem Fouad’ın torunu olan Tamino, yine sınır tanımadığı ve zamansızlığa aday bu albümde kendi aile tarihçesi ile Ortadoğu ve Avrupa’nın folk ve rock müzik gelenekleri arasında seyahat ediyor.

İlk albümü “Amir”in uluslararası başarısını izleyen “Sahar”, Tamino’nun Antwerp’teki dairesinde doğdu. Gitar ve piyano çalmakta zaten usta olan sanatçının Suriyeli bir mültecinin eğitmenliğinde çalmaya başladığı ut, yazdığı yeni şarkılara ve yakaladığı melankolik evrene damgasını vurdu. Radiohead’in basçısı Colin Greenwood, prodüktör ve ses mühendisi PJ Maertens ve davulcu Ruben Vanhoutte de albüme katkı sundu.

Tamino, uzun zamandır evi olarak gördüğü Antwerp’teki 8.000 kapasiteli Lotto Arena’daki konseri dahil olmak üzere, İstanbul’un da duraklarından biri olduğu Avrupa turnesinde kapalı gişe çalmaya başladı bile.
 

ÖNEMLİ NOT: Bu etkinlikte 14 yaş sınırı vardır. 14 yaşından küçük izleyiciler, ebeveynleri veya başka reşit yakınları eşliğinde olsalar dahi konser alanına giremeyecektir. 14-18 yaş aralığındaki izleyicilerimiz, genel alanda içki satışı olması sebebiyle konseri yalnızca tribünlerde, anne veya babalarının refakatinde izleyebilecektir. Bu kriterlere uymayan seyirciler, önceden bilet satın almış olsalar dahi etkinlik alanına alınmayacaktır.

Daha fazla bilgi için

https://www.saloniksv.com/tr

LÜTFEN NOT EDİN

Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

- Mekâna giriş yapan izleyiciler bilekliklerini etkinlik boyunca çıkarmamalıdır. Mekân dışına çıkıldığı takdirde biletler tekrar okutulamayacak ve yeni bilet alınması gerekecektir.

- Etkinlik biletleri sadece resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi, resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

- Organizasyon sahibi etkinlik bilet bedelini iade etmek koşuluyla, uygun görmedikleri kişileri etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.

- Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntüleme araçları (video kamera, fotoğraf makinası gibi), selfie çubuğu ve - - GoPro çubukları gibi materyaller alınmayacaktır.

- Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre aittir. Katılımcı etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul eder.

- Organizatörün programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

- Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleciyle girmek yasaktır.

- Etkinlik alanına ilaç alınmamaktadır.

- Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.

- Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilmemektedir.

- Etkinlik alanındaki ses düzeyi geçici duyma problemlerine yol açabilir.

- Etkinlik alanındaki ışık düzeyi geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir.

GENEL SATIŞ

Genel satış 9 Aralık Cuma günü saat 10.30’da başlar. İKSV ana gişe, pazar hariç her gün 10.00-13.00 ve 14.00-18.00 arasında açıktır.

Öğrenciler için sınırlı sayıda indirimli bilet passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturarak veya İKSV ana gişeden satın alınabilir. Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 10 adettir. Öğrenci bileti alan izleyiciler etkinlik girişinde geçerli öğrenci kimliklerini ibraz etmek zorundadır. Geçerli öğrenci kimliği ibraz edemeyen dinleyiciler için, en düşük kategoriyle arasındaki tutar kadar fark bileti kesilecektir.

ECZACIBAŞI GENÇ BİLET

Eczacıbaşı Genç Bilet uygulamasıyla, İKSV’nin 2022 boyunca düzenleyeceği etkinliklerde öğrenci biletleri 10 TL olacaktır. Eczacıbaşı Genç Bilet tüm Passo gişelerinden ve passo.com.tr’den üyelik oluşturarak satın alınabilir. Bilet satın almak için kampanya ekranında çıkan kod alanına “eczacibasigencbilet” yazılmalıdır.

Etkinliğin kontenjanına bağlı olarak, sınırlı sayıda Eczacıbaşı Genç Bilet satışa sunulacaktır. Tek seferde yalnızca bir adet Eczacıbaşı Genç Bilet alınabilir. Bu etkinlikte öğrenci biletleri farklı bir kategori olarak satılır.

Eczacıbaşı Genç Bilet alan izleyicilerin öğrencilik durumları etkinlikler öncesinde mekân girişlerinde kontrol edilecektir. Eczacıbaşı Genç Bilet’in kullanılabilmesi için öğrencilerin, geçerli öğrenci kimliklerini göstermeleri zorunludur. Eczacıbaşı Genç Bilet’in kullanılabilmesi için bilet sahiplerinin kimlikleri ile birlikte geçerli fotoğraflı okul kartlarını veya e-devlet üzerinden örgün eğitim öğrencisi olduklarını göstermeleri gerekmektedir. İstanbul Kart geçersizdir. Yurtdışında eğitim alan öğrencilerin okul kartları geçerlidir.

Geçerli bir öğrenci kimliğinin gösterilememesi durumunda bilet sahibi izleyici, fark bileti alması için gişeye yönlendirilir. Fark bileti, en düşük genel satış kategorisiyle öğrenci bileti arasındaki tutar kadar olacaktır. Fark bileti satın alınması sırasında oluşabilecek sıra bekleme süresi sebebiyle etkinliğe geç kalınması durumunda sorumluluk izleyiciye aittir, hiçbir şekilde bilet iadesi yapılmaz. Geçerli belge ibraz edemeyen ve fark bileti almak istemeyen izleyicilere bilet iadesi yapılmaz.

Eczacıbaşı Genç Bilet için yaş sınırı yoktur. Giriş için her etkinliğin kendi alt yaş limiti geçerlidir. Bilet almadan önce etkinliğin alt yaş limitini kontrol etmenizi önemle rica ederiz.

PASSO SATIŞ KANALLARI

Biletler passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturarak veya İKSV ana gişeden satın alınabilir. Etkinliklere e-posta adresinize iletilen, aynı zamanda Passo web sitesindeki profil bilgilerinizin altında, "biletlerim" sekmesinden erişilebilen PDF biletlerinizle katılabilirsiniz. Bilet fiyatlarına hizmet bedeli dâhildir.

LALE KART ÜYELERİ

Öncelikli satış dönemi Siyah Lale ve Beyaz Lale Kart üyeleri için 8 Aralık Perşembe saat 10.30’da, Kırmızı Lale Kart üyeleri için aynı gün 14.30’da açılacaktır. Lale Kart üyeleri biletlerini ön satış döneminde passo.com.tr, Passo Mobil uygulaması ve 10.00-13.00 ile 14.00-18.00 saatleri arasında İKSV ana gişeden alabilirler. Ön satış döneminde Lale Kart ile bilet alımlarında hiçbir satış kanalında hizmet bedeli alınmamaktadır. Siyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri etkinliklerde %25; Kırmızı Lale Kart üyeleri %15 oranında indirim hakkına sahiptir.

Lale Kart üyesi olmak için

lalekart.iksv.org

COVID-19 ÖNLEMLERİ

İKSV, COVID-19 önlemleri kapsamında kültür-sanat etkinliklerinin düzenlenme koşullarını etkileyen genelgelerde yapılacak olası değişiklikler nedeniyle oturma planlarını değiştirme hakkını saklı tutar. Planların değiştirilmesi durumunda izleyicilerin koltuk numaraları ve yerleri mümkün olan en yakın yere yerleştirilecek ve konuyla ilgili bilgilendirme sağlanacaktır.

UYARILAR VE HATIRLATMALAR

KAYIT CİHAZLARI Konser sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.

ÇOCUKLU İZLEYİCİLER Bu etkinlikte 14 yaş sınırı vardır. 14 yaş altı izleyicilerimiz, ebeveynleri eşliğinde olsa dahi konser alanına giriş yapamayacaktır. 14-18 yaş aralığındaki izleyicilerimiz, genel alanda içki satışı olması sebebiyle yalnızca tribünlere giriş yapabilmektedir.

YİYECEK VE İÇECEK Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.

BİLET İADE VE DEĞİŞİKLİĞİ Satın alınan biletler, etkinliğin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.

MEKÂN DEĞİŞİKLİĞİ Elde olmayan nedenlerle etkinlik mekânlarında değişiklik olabilir. İKSV, yeni mekânda izleyicilerimize bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.

PROGRAMDA DEĞİŞİKLİK Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinlik programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.

SAĞLIK Bu etkinlik mekânında sağlık ekibi ve ambulans bulunmaktadır.

GEÇ KALAN İZLEYİCİLER İzleyicilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Kapı açılış saatinden en az 30 dakika önce bilet kontrolü için hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları salona kabul edilmeyecek, vestiyer hizmeti sunulmayacaktır.

BİLET