Raven Projekt Presents: Ben Klock Raven Projekt Presents: Ben Klock

Tarih: 4 Mart 2023 Cumartesi 20.00

Yer: Kadıköy Sahne

Etkinlik Hakkında

Norveçli Multi-enstrümentalist SYLVAINE, 4 Mart 2023'te İlk Kez Türkiye'de!

Surge Türkiye ve Duality Productions işbirliğiyle 4 Mart 2023'te, SYLVAINE'in performansıyla ruhani bir yolculuğa çıkmaya ve arınmaya hazır olun!


Norveçli blackgaze temsilcisi Multi-enstrümentalist ve besteci SYLVAINE'in sunduğu müzik, insan varoluşunun beraberinde getirdiği kalabalık duygu yelpazesini yansıtan, karşıt güçler arasındaki ikilik hakkındadır. Melodik ve sert, huzur ve kaos, maneviyat ve insanlık, dış dünya ve içimizdeki dünya arasında bir denge. SYLVAINE'in performansları, ister tam grup, ister solo olsun; yalnızca ruha ulaşmayı amaçlıyor ve içinde bulunduğumuz yerden bir an için kaçış sunuyor. SYLVAINE, elf seslerinden, buz ve kar diyarındaki black metal çığlıklarına kadar uzanan ses aralığıyla gerçekleştirdiği performansıyla dinleyicilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

İlk olarak 2014'te yayımladığı "Silent Chamber, Noisy Heart" albümü ile shoegaze temsilcilerinin beğenisini toplayan SYLVAINE, veya gerçek adıyla KATHRINE SHEPARD, türün en büyük temsilcilerinden ALCEST ile turlama fırsatı elde etmiş, 2016'da ise Season of Mist plak şirketi aracılığı ile ikinci albümü "Wistful" ile müzikal macerasına devam etmiştir. 2017'de ilk Avrupa turunu Avusturyalı post-black metal temsilcileri HARAKIRI FOR THE SKY ile gerçekleştirip, 2018'de "Atoms Aligned, Coming Undone" adındaki, babası STEPHEN SHEPARD ve ALCEST frontmani NEIGE'in davullarda yer aldığı albümünü dinleyicilerine sunmuş ve shoegaze/post-black metal kitlesinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. SYLVAINE, 2018'deki Norveç Grammy Ödülleri'nde 'En İyi Metal Albümü' kategorisine, ilk defa bir kadın aday olarak gösterilmiştir. 2020'de Kanadalı blackgaze ekibi UNREQVITED ile ilk split EP'si olan "Time Without End" ile müzikal yolculuğuna devam eden SYLVAINE, 2022'de olağanüstü beğeni toplayan dördüncü albümü "Nova" ile kariyerinin zirvesine ulaşmayı başarmıştır.

"Nova" albüm kapağında çıplak olan SYLVAINE, hayranlarına bunun albümü yarattığı yıllar boyunca ortaya çıkan kendi savunmasızlığının ve kişisel yeniden doğuşunun bir sembolü olduğunu belirtiyor. “Nova”, 'yeni' anlamına gelen nuova (İtalyanca) veya nueva (İspanyolca) gibi kelimelerle bağlantılı olup, yeniden doğuştan, kayıptan, hayatın geçiciliğinden, hiçbir şeyin sonsuza dek sürmeyeceği için yas tutmayı, ancak yeni kapılar sonsuza dek açılacağı için ileriye bakmayı anlatır.

Müzikal serüveni boyunca vokalleri ile konuk olduğu bazı ünlü albümler ise; Fransız shoegaze öncüsü ALCEST'in 'Kodama' (2016) ve 'Spiritual Instinct' (2019) albümleri ve Danimarkalı post-black metal/shoegaze öncüsü MØL'ün 'Diorama' (2021) albümü olarak raflarda yerini almıştır.

4 Mart 2023'te İstanbul, KadıköySahne'de gerçekleşecek bu eşsiz performansı kaçırmayın!

Etkinlik Kuralları

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı misafirlerimizin yanlarında velisi veya vasisi bulunması şartı ile etkinliğe katılabilirler.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.
- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
- Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır.

Bilet: