Şelale Şehnaz Sam, her Çarşamba Zorlu Center’da bar, lounge ve restoran olarak hizmet veren ‘Le Baron by Süreyya’’ da sahne alıyor. Şelale Şehnaz Sam orkestrası ile her Çarşamba saat 22.00 de muhteşem bir müzik dinletisi sunarak müzikseverlere mükemmel bir gece yaşatıyor.. Konuya ilişkin basın bülteni ve görseller ektedir. Değerlendirmeye alırsanız seviniriz.
 

“ Şelale Şehnaz Sam "

Her Çarşamba ‘Zorlu Center Le Baron by Süreyya’ da

müzikseverlere eğlenceli saatler yaşatıyor.

Şelale Şehnaz Sam, her Çarşamba Zorlu Center’da bar, lounge ve restoran olarak hizmet veren ‘Le Baron by Süreyya’’ da sahne alıyor. Şelale Şehnaz Sam orkestrası ile her Çarşamba saat 22.00 de muhteşem bir müzik dinletisi sunarak müzikseverlere mükemmel bir gece yaşatıyor..

Erken yaşlarda müziğe davul çalarak başlayan Şelale Şehnaz Sam, solist olarak yoluna devam etti. Çoğunluğu kendi şarkılarından oluşan "Aşka düşer" ve "Söylenecek birşeyler var" adlı albümlerini çıkarttı. Sahne performanslarında 7 dilde ve değişik türlerde şarkı söylemekte ve kendi parçalarına da yer vermektedir.


Zorlu Center Le Baron by Süreyya’ da Çarşamba gecelerinde yoğun talep dolayısıyla rezervasyon yaptırılması önerilir.

Le Baron by Süreyya rezervasyon için 0212 353 66 61 no’lu telefondan iletişim sağlanıyor. İlave olarak / Le Baron Istanbul facebook hesabı, / lebaronistanbul instagram hesaplarından sosyal medyada takip edebilir.

Le Baron by Süreyya

Adres: Zorlu Center AVM, Meydan Katı, Levazım Mahallesi, Barbaros Bulvarı Kavşağı, Koru Sokak, No 2, Beşiktaş, İstanbul

Telefon: 0212 3536661